یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اجاره نشینی واقعا سخته.....از نظرم وقتی خکنه از خودت چرا باید همچین کاری کنی
خب اینجا خونه پدر و مادرم هست اذیتم واقعا تو محل میدونن من تو این خونه تنهام حس ناامنی بهم دست داده خونه خودمم تقریبا شرایطش مثل اینجاست فعلا چاره ای جز مستاجری ندارم
تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
گلم واقعا من چون همجنسمی میگم حیف نیست خونه از خودت پاشی بری مستاجری بازم هر طور صلاح من هرچی میگم ه ...
دعام کن هر چی خیره پیش بیاد. تک و تنها تو ی خونه ویلایی بودن هم سخته تن و بدن ادم میلرزه با اینکه من ادم نترسی بودم ولی جدیدا اتفاقاتی افتاده که ترس برم داشته
تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.