2777
2789
عنوان

خانم ها مستاجری سخته

163 بازدید | 20 پست

من تصمیم گرفتم برم یک اپارتمان اجاره کنم میخواستم ببینم سخته مستاجری؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

سخت که هست ولی خب چه میشه کرد 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی خیلی تنهایی؟هرکدومتون دوست داشتید یه سر به تاپیک آخرم بزنید یه نظر بدید😁🩷

بله تنهام.

خودمون خونه داریم ولی تنهام تو این خونه. جدیدا ی چیزایی دارم می بینم دیگه ترسیدم میخام برم مجتمعی اپارتمان اجاره کنم بلکه نگهبان داشته باشه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
برات دعا میکنم خونه بخریتوام دعا کن برای حاجت قلبی من 🙏❤️

عزیزم من خودم خونه دارم منتها خونه من ویلایی هستش نمیتونم برم اونجا دعا کن بفروشمش و اپارتمان بخرم

بله تنهام.خودمون خونه داریم ولی تنهام تو این خونه. جدیدا ی چیزایی دارم می بینم دیگه ترسیدم میخام برم ...

اجاره نشینی واقعا سخته.....از نظرم وقتی خکنه از خودت چرا باید همچین کاری کنی

اجاره نشینی واقعا سخته.....از نظرم وقتی خکنه از خودت چرا باید همچین کاری کنی

خب اینجا خونه پدر و مادرم هست اذیتم واقعا تو محل میدونن من تو این خونه تنهام حس ناامنی بهم دست داده خونه خودمم تقریبا شرایطش مثل اینجاست فعلا چاره ای جز مستاجری ندارم

خب اینجا خونه پدر و مادرم هست اذیتم واقعا تو محل میدونن من تو این خونه تنهام حس ناامنی بهم دست داده ...

گلم واقعا من چون همجنسمی میگم حیف نیست خونه از خودت پاشی بری مستاجری بازم هر طور صلاح من هرچی میگم هی میگی برم.برو گلم ببین دیگه چی میشه هرچی خدا بخواد انشاالله خوب باشه مستاجری

گلم واقعا من چون همجنسمی میگم حیف نیست خونه از خودت پاشی بری مستاجری بازم هر طور صلاح من هرچی میگم ه ...

دعام کن هر چی خیره پیش بیاد. تک و تنها تو ی خونه ویلایی بودن هم سخته تن و بدن ادم میلرزه با اینکه من ادم نترسی بودم ولی جدیدا اتفاقاتی افتاده که ترس برم داشته