2777
2789
عنوان

هزینه بچه چقدره

89 بازدید | 13 پست

سلام من خیلی نگران هزینه بچه دار شدنم.

اونایی که تازه بچه دار شدن یه کمکی کنن که هزینه بچه تو دوران بارداری چقدره؟

سیسمونی حدودی چقدره؟

هزینه خود بچه بعد تولد تا دو سالگی حدودا چقدره؟

ما یه خونه ای خریدیم که قسطش زیاده میخایم بدونیم واسه بچه دار شدن میتونیم هزینه هاشو بدیم یا نه؟

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچم شیرخشکی هست..ماهی دوتومن شیرخشکش..دوتومن پوشکش...سینونی هم بستگی به خودت داره میخای گرون بخری ...

واقعا ۴ تومن فقط همین دوتا؟؟

سیسمونی من کم میخرم ولی جنس خوب

اگه شیرخشکی باشه زیاده ،+پوشک +ویتامین +چکاب ماهانه +لباس حدودا ماهی از 4 ب بالا بزرگترشه بیشتر

مثلا دو سالش بشه هزینه اش کمتر نمیشه؟

واقعا ۴ تومن فقط همین دوتا؟؟سیسمونی من کم میخرم ولی جنس خوب

اره هر شیرخشک با کد ملی ۱۴۰تومنه..ازادش ۲۰۰تومنه..ماهی ده تا میخوره..

روز به روزم قیمت شیر خشک تغییر میکنه..

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
اره هر شیرخشک با کد ملی ۱۴۰تومنه..ازادش ۲۰۰تومنه..ماهی ده تا میخوره..روز به روزم قیمت شیر خشک تغییر ...

دوران بارداری حدودا چقدر هزینه باید کرد ؟

نه بیشتر میشه لباس وکفش سایز بزرگتر ،بالاترمیشهاسباب بازی و پارک و تنقلات میخاد

آره دیگه الانم که نمیشه واسه بچه چیزی نخرید پس حداقل همون ماهی ۵ تومن راحت باید واسش بذاریم

من بچه هام شیر خشکی نبودن فقط پوشک، حدودا ماهی یک و خورده ای... ولی دکتر متخصص خوب میبرم.. لباس هم خوب میخرم‌... ولی هر چی بزرگتر میشن خرجشون بیشتر میشه شما فکر سالهای بعدو بکن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔