پلویوفیلیا مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 8700 عنوان هزینه ماهانه خورد و خوراک برای به نفر چقدره بنظرتون 240 بازدید | 17 پست میانگین بگیریم ؟ برای خودم تنها .. فقط خورد و خوراک درضمن آدمی نیستم که زیاد غذا بخورم...خودمم میخوام کار کنم ولی هزینه غذا و اینا دیگه با خودمه تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚 1404/04/06 | 11:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خورشیدبانووو عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 3684 کدوم شهرکارت اگه جوری باشه صبحونه و نهار بدن خوبه کار من انجوریه حتی میان وعده و عصرونه هم میدهولی در کل بنظر ۷ الی ۸ تومن درنطر بگیر(تهران هستم)
پلویوفیلیا مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 8700 کدوم شهرکارت اگه جوری باشه صبحونه و نهار بدن خوبه کار من انجوریه حتی میان وعده و عصرونه هم میدهولی د ... شیراز .. تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
پلویوفیلیا مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 8700 حدودا۶اینا خیلی خوشبین تر بودم 🤣 تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
شهریار0 عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 1982 دو کیلو برنج یه مرغ یک کیلو گوشت دو بسته سبزی یه کم حبوبات یه روغن کوچک برای یک ماه میوه هفتگی شیر و ماست روزانهیه چیزی حدود ۶ الی ۷تومن اجاره خونه هم داری؟ دختر پاییزم🍂
پلویوفیلیا مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 8700 دو کیلو برنج یه مرغ یک کیلو گوشت دو بسته سبزی یه کم حبوبات یه روغن کوچک برای یک ماه میوه هفتگی شیر و ... دوکیلو برنج برای یه ماه میشه ؟!!عههه من گوشت نمیخورم شیر نمیخورم ماست نمیخورم خیلییییی کم ...میوه هم کم میخورم اهل میوه اصلا نیستم مگه اینکه یکی پوست بگیره بذاره تو دهنم 😂 تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
پلویوفیلیا مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 8700 دو کیلو برنج یه مرغ یک کیلو گوشت دو بسته سبزی یه کم حبوبات یه روغن کوچک برای یک ماه میوه هفتگی شیر و ... نه اجاره ندارم تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
شهریار0 عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 1982 دوکیلو برنج برای یه ماه میشه ؟!!عههه من گوشت نمیخورم شیر نمیخورم ماست نمیخورم خیلییییی کم ...میوه ه ... تقریبا آره چون یه ده کیلوبرای یک ماه یک خانواده ۴ نفره کافیه اونم یه وعده در روز اگه باشه پس دختر تو چی مخوری😂 دختر پاییزم🍂
mehra02 عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 385 فقط خوراک باشه 8/9 اِصـــالت خلق میکند جهــــالت جعل میکند!🌱« وَ کَفی بِرَبِّکَ هادِیاً وَ نَصیراً »
پلویوفیلیا مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 8700 تقریبا آره چون یه ده کیلوبرای یک ماه یک خانواده ۴ نفره کافیه اونم یه وعده در روز اگه باشه پس دختر ت ... یه چیزی شکم سیر کن باشه میخورم 😂😂 تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
شهریار0 عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 1982 یه چیزی شکم سیر کن باشه میخورم 😂😂 پس گوشت چرخ شده بخر همه غذایی میتونی باهاش درست کنی و راحت و سریع آماده میشه دختر پاییزم🍂
پلویوفیلیا مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 8700 پس گوشت چرخ شده بخر همه غذایی میتونی باهاش درست کنی و راحت و سریع آماده میشه اره خوبه گوشت چرخی میخورم .. ممنونم مرسی ❤️ تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
negiiiiiiiin242554 عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 281 سلام شما حسابدارید؟میشه لطفا راهنماییم کنید که بازار کار این شغل چطوره ،؟ راضی هستید ؟