2777
2789

دیشب تا دیروقت بیداربودم بعدش ک ی لحظه خوابم برد بچم استفراغ کرد و بیدارشدم صبح زودم همسایمون سروصدا میکرد بیدارشدم شوهرم کولرو خاموش میکنه خودش گرمش نمیشه من خیس عرق میشم صبح باتهوع پاشدم دوش گرفتم صبحانه اوردم سه چهاربار گفتم بیاید صبحانه بخورید محل نمیدادن نه شوهرم نه پسرم 

عصبی شدم گفتم بیاید دیگه بعد چنددیقه اومدن بعد غذا ک خوردیم گفتم چرا کولرو خاموش میکنی?گفت حرف نزن😐 گفتم این زن همسایه چقدر رومخه صبح زود پاشده سروصدا میکنه گفت خفه شو صبح زود نبود ساعت۸بود ازاینکه بخاطر همسایه بمن گفت خفه شو  آتیش گرفتم گفتم خودت خفه شو هولم داد عقب گفت صدات بالا نیاد عوضی منم داد زدم خاک برسرت ک انگار شوهر زن همسایه ای و از خونم زدم بیرون حوصلشو ندارم پریودم هستم عصبی ام پسرم گفت مامانی کجا میری؟ شنیدم شوهرم گفت ولش کن بزار بره گورشو گم کنه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه الاغه شوهرت

این همسایمون ک میگم از فامیلاشه یعنی دهنمو سرویس کردن چندین بار دعوا میکنن و صداشون مارو کلافه میکنه بعد زنه میاد دم در ب شوهرم میگه بره باشوهراون دعوا کنه!!هزار بار گفتم بیا از پیش اینا بریم یه جای دیگه اصلا گوش نمیده منم دلم پربود 

واقعا توانایی کنترل خشم نعمت بزرگیه که شوهرتون ازش بی بهره است

مدام میگه خفه شو 

حرف نزن

زر نزن

توغلط کردی و...

کلا بددهن و فحاشه 

مثل اینکه مشکلتون فقط مربوط به امروز نیست

اره از رفتارش خستم از حمایتش از اقوام مزخرفش بدم میاد ازاینک نمیتونم جلوش اسم یکی رو بیارم و درد ودل کنم بدم میاد ازش

شاید دلش از یه اتفاق دیگه پر بودهقبلا بینتون اتفاقی نیوفتاده ؟؟

ایشون قصدش کنترل کردن همسرش از طریق زور و خشونت رو داره

چسب زخما بعد از خوب شدن زخم دور انداخته میشن...‌‌(درباره ی چسب زخم حرف نمی زنم)