2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید آی یو دی هورمونی تهیه کردم . اونم تقریبا مکانیسم آمپول سه ماهه رو داره اما برا ۵ سال

با دکتر مشورت کن

منم پریودام سنگینه

تقریبا هیچ مشکلی هم دکتر تو نمونه براش پیدا نکرد

گفت اگه خودت بخوای برات آمپول ۳ ماهه بنویسم

که خیلی عوارض داره

با دکتر مشورت کنمنم پریودام سنگینهتقریبا هیچ مشکلی هم دکتر تو نمونه براش پیدا نکردگفت اگه خودت بخوای ...

درباره آی یو دی میرنا هم تحقیق کنید . خیلی خوبه برا این مورد . ان شاءالله مشکلتون حل شه

درباره آی یو دی میرنا هم تحقیق کنید . خیلی خوبه برا این مورد . ان شاءالله مشکلتون حل شه

یعنی پریودی رو هم کم میکنه؟

من ۴۰ سالمه ۳تا هم بچه دارم

دکتر آیودی رو هم به من پیشنهاد داد که خونریزی رو کم کنه

ولی دوستم آی یو دی گذاشته پریوداش خیلی سنگین شده

یعنی پریودی رو هم کم میکنه؟من ۴۰ سالمه ۳تا هم بچه دارمدکتر آیودی رو هم به من پیشنهاد داد که خونریزی ...

نوع مسی خونریزی رو زیاد می‌کنه اما نوع هورمونی کم می‌کنه . 

نوع هورمونی نامش میرنا هست ک براحتی پیدا نمیشه و در نتیجه باید از سایت ها یا تجهیزات پزشکی هایی که دارن سفارش بدیم . با سلام هم داره فقط نمی‌دونم چطور باید از اصل بودنش مطمین شیم . الان نزدیک ۵ میلیون تومانه و برای ۵ سال قابل استفاده است.

نوع مسی خونریزی رو زیاد می‌کنه اما نوع هورمونی کم می‌کنه . نوع هورمونی نامش میرنا هست ک براحتی پیدا ...

ممنون که گفتین

پس منظور دکترم حتما از نوع هورمونی بوده

یه فکری در موردش میکنم

این هورمونی بودنش برای بدن ضرر نداره؟

من ۴۰ سالمه قصد بارداری هم به هیچ وجه ندارم

۴ سالی میشه که حجم پریودام وحشتناک شده

کم خونی گرفتم

ممنون که گفتینپس منظور دکترم حتما از نوع هورمونی بودهیه فکری در موردش میکنماین هورمونی بودنش برای بد ...

راستش من خیلی در این باره تحقیق کردم ، نظرات متفاوته . به بعضی بدنها میفته و مشکلی باهاش ندارن ،بعضیا لکه بینی دارن( البته تا ۶ ماه طبیعیه ) ، بعضیا هم از عوارض دیگش اذیت میشن . فکر کنم ب شانس بستگی داره . 

خودم به هیچ وجه دیگه بچه نمی‌خوام . مسی میگن خونریزی رو زیاد می‌کنه ( که برا آندومتریوز خوب نیس ) ، میرنا هم میگن بخاطر هورمونی بودن ممکنه برا عده ای عوارض داشته باشه . 

الانم مشکل گرون بودنشه . اگه ارزون بود نهایتا میذاشتیم و اگه با بدن سازگار نبود خارجش می‌کردیم . 

اما مسی ها ارزون ترن و فقط فایده اش اینه از بارداری پیشگیری می‌کنن . 

خلاصه خودمم موندم چی کنم !!! 

راستش من خیلی در این باره تحقیق کردم ، نظرات متفاوته . به بعضی بدنها میفته و مشکلی باهاش ندارن ،بعضی ...

چی بگم خواهر

ما زنا خیلی عذاب میکشیم

همش فوبیای بارداری داریم

حالا شما بعد بچه یه مدت از ک ا ن استفاده کن

من ۱۰ ساله جلوگیریم با ک ا بوده

حالا وقت زیاده واسه آی یو دی