2777
2789
عنوان

کجاها خوردین زمین که از خجالت اب شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 38 پست

چند تا همکار انگلیسی داشتم که محل اقامتشون هتل استقلال بود قرار بود شام ببرمشون رستوران عالیقاپو کلی به خودم رسیده بودم و کفش پاشنه بلند بوه اصلا بهش عادت ندارم داشتم وارد لابی میشدم که پام به لبه ی موکت گیر کرد و رفتم روی هوا و به طرز وحشتناکی زمین خوردم وای خیلی بد بود. یکی نبود بگه نمی تونه با ماشنه بلند راه بری چرا می پوشی.

خدایا شکرت شکرت شکرت.

یه بار دیگه سوم راهنمایی بودم میرفتم کلاس زبان عصرا .

زمستون بود داشت برف میبارید هرچی مامانم گفت کلاستون تعطیله من گفتم مگه مدرسه است تعطیل باشه ما کوییز داریم😆

زورکی رفتم کلاس دیدم تعطیله اون موقع هنوز موبایل خیلی کم بود خواستم بزرگ شدنمو نشون بدم راه افتادم پیاده برم خونه .

نصف راهو اومده بودم برا خودم شعر میخوندم راه میرفتم یه هو صدای شکستن یخ و من در یک گودال پر اب بخ زده فرو رفته بودم .خلاصه دردسرتون ندم به هر بدبختی بود اومدم بیرون رسیدم خونه لباسام یخ زده بودن .مامانمم محبت کرد تا میخوردم کتکم زد .جالبش اینه حتی سرما نخوردم😅😂😂😂

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولیش بارون خیلی شدیدی میومد غروب هم بود منم بیرون بودم داشتم تند تند میرفتم سمت ایستگاه اتوبوس یهو دیدم تا کمر توو آبم نگو جوب پر آب شده من ندیدمش خیلی بد بود یخ زدم و خجالت کشیدم....شبشم لرز کردم 

دومیش توو عروسی دختر عمه ام داشتم با چه ژستی میرقصیدم کلی هم آدم نگاه میکردن چون خارجی بود تعداد کمی میرقصیدن  لباسم دنبال بلند بود در اوج رقص و اهنگ بودم که دیدم روو زمین پخش شدم باز به خودم نیاوردم بلند شدم‌ادامه دادم .

سومیش مربوط به زن عمومه خیلی باهاش صمیمی ام جوونه رفته بودیم برا خرید لباس برا عروسی خواهرم همینطور لباس عروسم نگاه میکردیم یهوو زن عموم با دست به ویترین یک مزون که طبقه بالا بود اشاره کرد و گفت وااای ببین چقدر قشنگه منم میخواستم رد نگاهش و دستشو بگیرن دیدم زن عموم نیس نگاه کردم دیدم رووو زمین نشسته سرشم به سمت لباس عروسه است انقد غرق شده بود میخواسته از جدول رد شه افتاده..وای من خندیدم فقطططط

یه بار برف اومده بودداشتم وارد بانک میشدم برف روی سنگای گرانیت خیلی وحشتناک میشه دستم به دستگیره ی در و خودم ۵ دقیقه در جا بکس و باد میکردم فقط داشتم فکر میکردم اونایی که داخل هستن دارن میترکن از این صحنه ی مضحک. البته بگم این خاطر مال سالها پیش که درها چشم الکترونیکی نداشتن.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
فقط کتک زدن مامانت

اصلا مدل شرم اورترین زمین خوردنا رو بدین به من 😎

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖

وسط حیاط دانشگاه اخرین امتحانمون بود بعد رفت نمره امتحان قبلی رو از استاد پرسیدم قبول شده بودم فکر میکردم که ما افتمش با شوق و ذوق داشتم با دوستم حرف میزدم یهو کامل دراز شدم وسط حیاط حالا انقدرم شلوغ بود بچه ها تازه امتحانشون تموم شده بود داشتند میومدن بیرون😂😂😂

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏

یه بارم دبیرستان بودم تولد دوستم دعوت بودم تو یه کافی شاپ کلی شیک و پیک کرده بودم داشتم میرفتم یه هو حس کردم یه موتوریه رو نخمه .😏

بابام یادم داده بود تو این جور موقع ها با تمام زورت کیفتو بچرخون بزن تو صورتشون موتوره تا اومد کنارم منم گوش به حرف بابا جونم دادم کیفم باشدت رفت وسط خیابون خودمم به کله رفتم تو جوب 😣

چند سال پیشم دکتر بهم گفت که غلظت خونم بالاست برم اهدای خون کنم با اجازه ات رفتم خون دادم .بعد خواهر شوهرم زنگ زد گفت نامزدش باید بره دنبالش باهم برن بیرون اصرار که بیا بریم دیگه اومدن دنبالم بعد کلی خیابون گردی رفتیم یه رستوران سنتی که پله میخورد میرفت پایین .پله اولو رفتم دیگه هیچی نفهمیدم چند ساعت بعدش تو بیمارستان به هوش اومدم .

نامزدی خواهر شوهرم بهم خورد هنوزم که هنوزه میگه پسره میخندیده میگفته مث پ و ز پخش زمین شده عروست😂😂😂