2777
2789

خودم تو عروسی تو حیاط تالار وقتی داشتم سوار ماشین میشدم لیز خوردم نقش بر زمین شدم.محرم تو هیئت تا یه جایی دیوار بود شلوغ شد رفتم اونورتر فک کردم اونجام پشت پارچه سیاها دیواره خواستم تکیه بدم  پاشیدم رو زمین.بقالی محلمون لباسم گیر کرد به یه جای تیز افتادم پام پله بالایی بود سرم پله پایینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هایپر مارکت ،یه پله بود ،ندیدم پام لیز خورد جلو کل ملت خوردم زمین😂😂😂😂فک کنم همونروز شانس من کل ایران تو همون هایپرمارکت بودن😂😂

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

ی پسره ی عوضی هولم داد از طبقه دوم پاساژ افتادم پایین اینقدرم دردم گرفت تا 5 دقیقه نمیتونستم پاشم

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏

یه بار رفته بودیم پارک باخواهرم داشتیم از جلوی یه عاالمه پسر رد میشدیم ایناهم همه نگاه میکردن تا یه متلک بندازن یه شیلنگ اونجا بود من ندیدم😓 خوردم زمین😐

پسره گفت شصت پات نره تو چشت😒 بیشعور😏

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من تغریبا همه چاله هارو جدا میکنم میپرم توش جایی نیست نیفتاده باشم خواهرشوهرم شب هروسیشم با لباس عروس پخش زنین شد ولی خیلی ریلکس و خندان بلند شد به ادامه رقصش ادامه داد

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
تو هایپر مارکت ،یه پله بود ،ندیدم پام لیز خورد جلو کل ملت خوردم زمین😂😂😂😂فک کنم همونروز شانس من ک ...

ن من نبودم حیف شد ندیدم ک بخندم بهت الان قضاشو جا آوردم 😂😂😂

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

هیییچ وقت فقط شب عروسبم ازدرارایشگاه اومدم بیرون جلو درارایشگاه یه چاله کوچیک بود کفشمم قاااااب بلنددددد پامو گذاشتم تو چاله پام برگشت تا خواستم بخورم زمین شوهرم بغلم کرد😂😂😂

هفت ماهه باردار بودم شیکمم گنده از پله های ازمایشگاه داشتم می یومدم پایین دیدم سه چهار مرد دارن منو نگا می کنن بادی به غبغب دادم می خواستم خوشگلتر راه برم یدفعه با با سن خوردم زمین دونه دونه پله ها رو اومدم پایین بیچاره اون مردا بیشتر ترسیده بودن خودمم داغوون تا یه سال پشت کمرم سیاه شده بود و درد می کرد😢😢

وزن الان ۷۰   وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕