من پارسال این دعا رو دیدم، خوندم و باردار شدم و الان پسرم حسین سه ماهه😍 است.
بی زحمت دوباره تو کانال بذارین تا اول محرم هرکی بچه نداره اینو بخونه، من و یکی از دوستام واقعا جواب گرفتیم.
🌺 هرکیو میشناسید بچه نداره یا میخواد بچه دار بشه بگید روز اول ماه محرم به نیت حضرت ذکریا وحضرت علی اصغر روزه بگیرن خییییلی جواب میده یادتون نره این پیام رو تو گروه هاتون پخش کنید تا کسی بی خبر نباشه..التماس دعا 🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو رو خدا دعا کنید انشالله کارت ملیم گم نشده باشه و تو خونه باشه و پیدا شه و اصلا کارت ملیم بیرون گم نشده باشه و انشالله پدرم کارت ملی و پول ثبت نام و پول کافی نت بهم بده فردا حتما برا ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنم و ازمون برای من و خواهرم خیلی راحت و اسون باشه و کتبی و مصاحبه راحت قبول شیم و معلم رسمی شیم امسال الهی آمین 😭
تو رو خدا از ته دلت دعام کن انشالله معجزه شه و همین ماه خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭😔