2777
2789
عنوان

اگه باردار نمیشید بیاید اینجا

314 بازدید | 25 پست

این مطلبو توی یه کانالی خوندم گفتم با شماهام به اشتراک بذارم 

ان شالله به حق امام حسین همین امسال دامنتون سبز بشه

تو رو خدا منو لایک نکنید

بزار عزیزم منتظرم

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

خانمی نوشته بودن:

#پیام_مخاطبین 

من پارسال این دعا رو دیدم، خوندم و باردار شدم و الان پسرم حسین سه ماهه😍 است.

بی زحمت دوباره تو کانال بذارین تا اول محرم هرکی بچه نداره اینو بخونه، من و یکی از دوستام واقعا جواب گرفتیم.

🌺 هرکیو میشناسید بچه نداره یا میخواد بچه دار بشه بگید  روز اول ماه محرم به نیت حضرت ذکریا وحضرت  علی اصغر روزه بگیرن خییییلی جواب میده یادتون نره این پیام رو تو گروه هاتون پخش کنید تا کسی بی خبر نباشه..التماس دعا 🙏

Eitaa.com/manoaghamoon1

تو رو خدا منو لایک نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه میخوام

شوهرم ندارم

از خواستگارام خوشم نمیاد

بچه میبینم بغضم میگیره الانم گریه ام داره میگیره

یا حسین منم آدمم 😭😭😭😭

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
من بچه میخوامشوهرم ندارماز خواستگارام خوشم نمیادبچه میبینم بغضم میگیره الانم گریه ام داره میگیرهیا ح ...

عزیزم🥺🥺🥺🥺💔

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

تو رو خدا دعا کنید انشالله کارت ملیم گم نشده باشه و تو خونه باشه و پیدا شه و اصلا کارت ملیم بیرون گم نشده باشه و انشالله پدرم کارت ملی و پول ثبت نام و پول کافی نت بهم بده فردا حتما برا ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنم و ازمون برای من و خواهرم خیلی راحت و اسون باشه و کتبی و مصاحبه راحت قبول شیم و معلم رسمی شیم امسال الهی آمین 😭

من بچه میخوامشوهرم ندارماز خواستگارام خوشم نمیادبچه میبینم بغضم میگیره الانم گریه ام داره میگیرهیا ح ...

ان شالله به وقتش با بهترین آدمی که خدا سر راهت قرار بده ازدواج کنی

تو رو خدا منو لایک نکنید

تو رو خدا از ته دلت دعام کن انشالله معجزه شه و همین ماه خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭😔