2777
2789

لطفا یکی بیاد 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

من با کی ازدواج میکنم و کی ؟

ممکنه با این پسره ک باهاش مدتیه آشنا شدم ازدواج کنم اسمش میلاد خوزستان هستش یا خانواده مادریم

کی میرم سرکار؟ 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

من با کی ازدواج میکنم و کی ؟ممکنه با این پسره ک باهاش مدتیه آشنا شدم ازدواج کنم اسمش میلاد خوزستان ه ...

من تاروتخوانم خودم کلا ازدواج مشخص نمیشه هرکیم میگه الکیه چون طولانی مدته اصولا

اره امکانش هست ولی خیلی کمه این ادم یکم بیخیاله کلا و در لحظه زندگی میکنه

پس چرا از دل نرفت هر آنکه از دیده برفت؟ماروی این حرف حساب کرده بودیم💔
علی حسی بهم داره؟میاد جلو؟با هم ازدواج میکنیم؟

اره داره ولی ب روی خودش نمیاره چون خیلی مغروره 

فعلا ازدواج نه اما طولانی مدت ممکنه

من تاروتخوانم خودم کلا ازدواج مشخص نمیشه هرکیم میگه الکیه چون طولانی مدته اصولااره امکانش هست ولی خی ...

ممنون ازت گلم 

میتونی بگی من کی میرم سرکار؟ آیا استخدامی شرکت کنم قبول میشم؟ 

اره داره ولی ب روی خودش نمیاره چون خیلی مغروره فعلا ازدواج نه اما طولانی مدت ممکنه

حس میکنی امسال داروسازی میارم؟ 

یاسین بهم فکر میکنه؟ ممکنه برگرده؟ 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

خانوادم بهش جواب مثبت میدن)

یکم سخت گیرن ممکنه مخالف باشن اونم به دلیل اینه ک انگار به فردی تو خانوادتون هست یه اقایی ک دخالت نیکنه و سنگ میندازه