2777
2789

کسی چیزی بخواد ازم نمیتونم بگم "نه"

اونروز تو سالن گوشیم و دختره خاست زنگ بزنه هم درخواستش تموم نشده بود گفتم اره بیا

بعد ۱ ساعت صحبت میکرد هم پس دادش

تو دلم گفتم کاش نمیدادم بعد ده دقیقه باز گفت گوشیتو میدی هم حرفش تموم نشده بود سریع گوشیو دراوردم گفتم اره اره اره بیا بگیر....

اکسیدانمو زنه گفت میشه بردارم منم هم طرف حرفش تموم نشده بود گفتم اره بابا وردار

اونم همشو تموم کرد..💔

خلاصه نمیتونم به هییییچ بنی بشری " نه " بگم

اگر بگم تا روزها عذاب وژدان شدیدی دارم که من میتونستم کمکش کنم چرا نکردم💔

این بیماریه دوستان؟

روانشانس نمیتونم برم چون هزینه شو ندارم💔

ی بار یادمه چندین سال قبل ۸ ماه با یه پسره مجازی چت میکردم چون نمیتونستم بهش بگم نه برو پیام نده

با خودم میگفتم زشته بگم چیزی بهش .

خلاصه زاتی و ارثیه چیکار‌کنم💔💔

عینه خودتم خواااهر😂💔

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو افسردگی‌نمیگیری بابتش؟‌اینطوری همه چیتو از دست میدی ک منظورم وسایل اینا

بیماری نیست 

تو توان نه گفتن نداری تنها راهش پادکست گوش دادن و کتاب خوندن در موردش 

یه کتابی هست به اسم قدرت نه گفتن خیلی خوبه بخونش 

و تمرین کن از چیزای کوچیک شروع کن و نه بگو

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

خب تو افسردگی‌نمیگیری بابتش؟‌اینطوری همه چیتو از دست میدی ک منظورم وسایل اینا

چرا خب ولی نمیشه کاریش کرد بدبختیه دیگه 💔

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

از خانواده و فامیل شروع کن 

آروم آروم وقتی چیزی میخوان سریع نگو بیا دلیل بیار برای ندادن 

اگه زیاد نتونستی تحمل کنی و نشخوار فکریت زیاد شد بعد دلایل که میاری برای طرفت بگو  باشه و خواستش و انجام بده 

مثال دوستت میگه گوشیتو میدی زنگ بزنم سریع نگو بیا بگو مثلاً منتظرم یه تماس مهم ولی حالا بیا زنگ بزن ولی سریع تمومش کن 

اوایل اینطوری سعی کن پیش بری بعد یه مدت میبینی راه افتادی و خود به خود به چیزایی که دوست نداری نه میگی

اگه افسردگی داری و عزت نفست پایین از کتاب های خودشناسی استفاده کن از پیام های مشاورانه که تو کانال ها میزارن استفاده کن سعی کن با افراد زیادی تعامل داشته باشی این تعامل باعث میشه روت باز بشه یعنی خواسته هاتو به راحتی بیان کنی و به راحتی نه بگی