2777
2789

سلام دوستان من الان استثنایی رو ثبت نام کردم ظرفیت تهران 12 نفره ولی ابتدایی 150 نفره تقریبا 

خیلی دو دلم 

میشه لطفا راهنمایی کنید 

ابتدایی بهتره کار تو استثنایی روحیه ی خاص خودشو میخواد و پیشرفت شغلی محدودتره

از بین نیروهای استثنایی فقط اونایی که مراکز جامع کار میکنن شرایط کارشون از ابتدایی ها بهتره که تعدادشون خیلی محدوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراکز جامع کجا هستش

هر ناحیه یکی دوتا مرکز جامع داره همون مراکزی که قبلا بهش میگفتن مرکز اختلالات الان اسمش عوض شده و بچه هارو برای پایه اول سنجش میکنن بیشتر یه سری وظایف دیگه هم دارن ولی خب بچه ها تکی تکی میان تو اتاق و خیلی فضای ارومی داره مثل مدرسه شلوغ نیست 

من انتخاب رشته فرهنگیان کردم اول ابتدایی زدم بعد استثنائی چون شهرم ابتدایی داشت، ،استثنائی باید میرفتم شهر دیگه 

ولی اگه شهرم استثنایی داشت اول اونو می‌زدم بعد ابتدایی

چون استثنایی بیشتر دوست دارم و جای پیشرفتش هم بیشتره 

بله میتونم واقعا خصوصاکه دوتا بچه از دست دادم

رضایت شغلی توی استثنایی پایینه مثلا فرد بعد یه مدت فکر می‌کنه صرفا شده بچه نگهدار ، ولی ابتدایی رضایت شغلی بیشتره چون میتونی تاثیر بیشتری روی بچه ها و نسل بعدی داشته باشی

تو فرهنگیان تنها رشته ای که کارورزی ش رو ترم اول برگذار میکنن رشته آموزش کودکان استثنایی هست 

می‌دونی چرا ؟ 

تا همون اول اگه کسی دید نمیتونه ادامه بده فورا انصراف بده که جریمه زیادی پرداخت نکنه 

بنظرم خیلی چالش داره و روحیه بالایی میخواد. 

ممنون میشم لایک نکنید و آقایون هم در خواست دوستی ندن🪳🌷