2777
2789

چکااااااار کنم تورو خدا

وقتی ی مشکلی پیش میاد میرم با طرف مثلا حرف بزنم اون هررررچی بگه رو  قبول میکنم💔اصلاا نمیتونم نظر خودمو بگم سریع قانعم میکنند همه

نمیتونم بگم نه اینطوری و فلان..

کسی چیزی بخواد ازم نمیتونم بگم "نه"

اونروز تو سالن گوشیم و دختره خاست زنگ بزنه هم درخواستش تموم نشده بود گفتم اره بیا

بعد ۱ ساعت صحبت میکرد شارژم همش رفت بهم پس داد تو دلم گفتم کاش نمیدادم بعد ده دقیقه باز گفت گوشیتو میدی هم حرفش تموم نشده بود سریع گوشیو دراوردم گفتم اره اره اره بیا بگیر....

اکسیدانمو زنه گفت میشه بردارم منم هم طرف حرفش تموم نشده بود گفتم اره بابا وردار

اونم همشو تموم کرد..

خلاصه نمیتونم به هییییچ بنی بشری " نه " بگم

اگر بگم تا روزها عذاب وژدان شدیدی دارم که من میتونستم کمکش کنم چرا نکردم💔

این بیماریه دوستان؟

روانشانس نمیتونم برم چون هزینه شو ندارم💔

ی بار یادمه چندین سال قبل ۸ ماه با یه پسره مجازی چت میکردم چون نمیتونستم بهش بگم نه برو پیام نده

با خودم میگفتم زشته بگم چیزی بهش .

خلاصه زاتی و ارثیه چیکار‌کنم💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درموردش مطالعه کن و تمرین کن

نمیشه با اجی مجی کردن درستش کرد، باید یاد بگیری چطوری بقیه رو رد کنی، محل ندی و یه وقتا خودخواه باشی

یه جورایی باید احترام گذاشتن به خودت رو یاد بگیری حتی اگه نتیجه‌اش ناراحت شدن بقیه باشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

باید نه گفتن رو تمرین کنید

خودتون نه بشنوید مردم عذاب وجدان میگیرن؟قطعا نه

قرار نیست همیشه نقش قربانی را بازی کنید.

منم برعکسه شما تا حقم رو نگیرم عذر میخام پدر طرف رو میسوزونم میارم جلو چشمش.😅

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

سلام. متاهلی؟

اعتماد بنفست پایین اومده و البته قابل حله

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

درموردش مطالعه کن و تمرین کننمیشه با اجی مجی کردن درستش کرد، باید یاد بگیری چطوری بقیه رو رد کنی، مح ...

میشه بگید لین لین اسمه شخصیتی در فیلم یا کارتونه؟چون یه نفرم این اسم رو گذاشته بود.سواله برام

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
مجرو

این تاپیک شماست؟

شوهرم بهم میگه پشمالو عاشق موهای زائدتم 🫤🫤🫤

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

میشه بگید لین لین اسمه شخصیتی در فیلم یا کارتونه؟چون یه نفرم این اسم رو گذاشته بود.سواله برام

یه بخشی از اسم چینیمه

مترجم زبان چینی هستم، باید یه اسم به این زبان داشته باشیم😁

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یه بخشی از اسم چینیمهمترجم زبان چینی هستم، باید یه اسم به این زبان داشته باشیم😁

خوبه..ولی یکی بود لین لین ساتو هفت بود اسمش گفتم اسم یه کارتونی چیزی هست برم تماشا کنم چون طرف مهم بود برام میخاستم شخصیتش رو بشناسم