2777
2789

سلام دوستای عزیز نی‌نی‌سایت

می‌خواستم نظر و راهنمایی‌تون رو دربارهٔ یه موضوع خیلی حساس بدونم. لطفاً با قلب‌هاتون جواب بدین چون واقعاً برامون مهمه.
یکی از دوستای صمیمی‌م مدتیه که توی موقعیت احساسی پیچیده‌ای گیر کرده. یه پسری از محله‌شون واقعاً عاشقشه. نه فقط یه علاقهٔ سطحی، واقعاً وابستگی زیادی بهش داره و همه هم متوجه شدن. پسره به صورت جدی ابراز علاقه کرده، حتی گفته حاضر شده برای تغییر زندگی‌ش، برای این دختر توبه کنه و گذشته‌شو پشت سر بذاره.
مسئله اینه که این پسر گذشتهٔ خوبی نداشته. ارتباطات متعدد، رفتارهای ناپخته، و حتی اتفاقاتی که باعث شده توی محله شایعات زیادی پشت سرش باشه. ولی الان می‌گه واقعاً عوض شده، از ته دل پشیمونه و دنبال یه رابطه جدی و سالمه. حتی به خانواده‌ش هم گفته که قصد داره درست زندگی کنه.
دوستم هیچ گذشته‌ای نداره، دختر خیلی پاک و آرومیه، تا حالا هیچ‌وقت وارد رابطه نشده. ولی الان نمی‌دونه باید به این پسر فرصت بده یا نه.
از طرفی احساس می‌کنه واقعاً عوض شده و از ته دل دوستش داره، از طرف دیگه نگران آینده‌ست.
به‌نظرتون آیا یه آدم واقعاً می‌تونه عوض بشه؟
به یه پسر با گذشته بد ولی قلباً پشیمون، باید فرصت داد یا نه؟

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

دیگه دوراشو زده قطعا دختر چشم و گوش بسته میخواد ک باید همینو بچسبه

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زیر ۱۸ ساله باید بگم آقا پسر فقط داره زبون بازی میکنه

بالا ۲۳سالشه

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

دیگه دوراشو زده قطعا دختر چشم و گوش بسته میخواد ک باید همینو بچسبه

چه بفهمم 🤣🤣

چه بفهمم 🤣🤣

چی؟😐😂

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

دختر؟یا پسر؟

پسر 

چی؟😐😂

هیچی اصلا ولش کن

دختر چی؟اگه دختر زیر ۲۰ هست الان تصمیم نگیره پسره چرت و پرت میگه

دختره یه سال بزرگتره ازش 

هیچی اصلا ولش کن

😐اوکیه