2777
2789

نو بخر

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نو بخر

میدونی نو با دست دو ۴تومن اختلاف قیمت دارن میگم نو هم بعد یه مدت مثل دست دو میشه به خصوص برای ما که پارکینگ نداریم تو حیاط خونمون مستقیم نور خورشید میتابه

دنده ای خیلی خوبه اگه نو بخرین بهتره جدید ها دوچرخه های جدید ترمز دیسکی و کمک فنر دارن

خیلی تفاوت دارن؟مثلا فرق ترمز دیسکی و کمک فنر چیه من زیاد سر در نمیارم

به نظر من دسته دوم بگیر چون بچه ها تو سن رشد هستند  اون دوچرخه بعد ی مدت شاید کوچیکه بشه

مدتی هست که روی خودشناسی و توسعه خودم کار میکنم🌱🌱خیلی وقته که فهمیدم که عقیده ام رو بر کسی تحمیل نکنم و وقتم رو برای اثبات چیزی یا خودم برای کسی هدر ندم❤️

خیلی تفاوت دارن؟مثلا فرق ترمز دیسکی و کمک فنر چیه من زیاد سر در نمیارم

تفاوت دنده ای و ساده رو توی سرعته و اینکه شماره  دنده هر چی بالاتر بره رکاب زدن سخت تر میشه ( به اصطلاح سنگین هم میگن) هر چی پایین تر باشه راحت تر و با سرعت پایین تر میره (به این حالت هم سبک میگن) ترمز دیسکی و لقمه ای هم تو اینترنت بزنین تفاوت شو دقیق میگه هوش مصنوعی 

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم می‌کنی یه روز التماس

دختر منم ۸سالشه... میخوایم یه دوچرخه دست دوم در حد نو براش بگیریم

چون دو سال پیش براش نو گرفتیم، با اینکه استفاده کرده ولی تمیز و نو هستش... دادیمش ب فامیل

چه کاریه پول زیادی بدیم

زندگیتون پر از عشق
میدونی نو با دست دو ۴تومن اختلاف قیمت دارن میگم نو هم بعد یه مدت مثل دست دو میشه به خصوص برای ما که ...

دست دوم حسابی ازش کار کشیدن هر روز باید خرج یه جاییش کنی.معمولا هم دست پسر بوده که به عزاش نشوندن.انقد تک چرخ زدن و تیک اف و..😂

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

دست دوم حسابی ازش کار کشیدن هر روز باید خرج یه جاییش کنی.معمولا هم دست پسر بوده که به عزاش نشوندن.ان ...

دقیقا 

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم می‌کنی یه روز التماس

من دوچرخه‌ام حرفه‌ایه و برند خوبیه، واقعا تو این سن و سال میترسم بدزدنش!! دزدیدن همانا و پیدا نشدن همانا...

چه برسه به فرزند کوچیک شما...

ازطرفی ماشالله تو رشده، چند وقت بعد بایستی بزرگترش رو بگیرید و اینو بدید بره و قطعا افت میخوره و...

ترجیحا یه ساده بگیرید و دست دوم اما تمیز!!

در آینده سایز بزرگترِ خوب بخرید و لذت ببرید...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

من ازسایت دوچرخه جنوب برای پسرم خریدم 

سایزش تغییر میکنه 

چتدسالم میتونه استفاده کنه 

از ۱۲ سال تا بزرگسال 

اصلا سوار نمیشه افتاده توانباری 

بهرادگلم عشقم ۲۸شهریورزمینی شد خدایاشکرررررررت