ابروکمون۳۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 300 عنوان حس میکنم دارم از آرزوهام دور میشم 127 بازدید | 19 پست از رشته تحصیلیم راضی نیستم...رشته بدی نیست آرزوی خیلی هاست اما دلم برای هدف خودم میتپه دلم نمیخواست حالا وارد رابطه بشم از لحاظ معنوی دور شدم از استانداردهامبچه ها اوضاع شما خوبه ؟ قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز... 1404/04/05 | 21:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یلدیزم عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 248 این روزا همه انقد از ارزو هامون دور شدیم که اصن دست نیافتنی شدن 🚶
marg87 عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3174 اوضاع من که افتضاحه چه مالی چه درسی چه معنوی چه ورزشی هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)
nazanin1376gh عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2513 اره بابا عالیع زندگی ما ک جشنواره س هزار الله واکبر😐 عجب جایی به داد من رسیدی...
ابروکمون۳۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 300 اوضاع من که افتضاحه چه مالی چه درسی چه معنوی چه ورزشی منم برنامه ورزشی ریختم انجام نمیدم قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...
ابروکمون۳۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 300 دو ساله برنامه میریزم بهش عمل نمیکنم دوساله ورزش نکردم دلم میخواد انصراف بدم رابطه رو با اون موقعیت عالیست به هم بزنم دلم میخواد باز شروع کنم قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...
ابروکمون۳۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 300 اره بابا عالیع زندگی ما ک جشنواره س هزار الله واکبر😐 بسلامتی قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...
marg87 عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3174 دو ساله برنامه میریزم بهش عمل نمیکنم دوساله ورزش نکردم دلم میخواد انصراف بدم رابطه رو با اون موقعیت ... من همینطور عزیزم منم همینطور چند سالته؟ هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)
ابروکمون۳۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 300 این روزا همه انقد از ارزو هامون دور شدیم که اصن دست نیافتنی شدن 🚶 دقیقا من خواستم دانشگاه برم ، دانشگاه بهترین شهر رفتم اما واقعا این هدفم نبود دلم هدفای خودمو میخواد قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...
ابروکمون۳۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 300 من همینطور عزیزم منم همینطور چند سالته؟ امروز شدم ۲۴ برای همین اینقدر ناراحتم قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...
marg87 عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3174 امروز شدم ۲۴ برای همین اینقدر ناراحتم آخی بگردم تولدت کلی مبارک باشه امیدوارم سال دیگه به آرزوهات رسیده باشه♥️ هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)
ابروکمون۳۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 300 آخی بگردم تولدت کلی مبارک باشه امیدوارم سال دیگه به آرزوهات رسیده باشه♥️ عزیزمی❤️ مرسی همچنین ،انشالله به خودمون بیایم قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...
marg87 عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3174 امروز شدم ۲۴ برای همین اینقدر ناراحتم من تنبلی و گوشی اینقدر دورم کرده دلیل تو چیه؟ تصمیم گرفتم از همین شب اول محرم دوباره شروع کنم و با امام حسین عهد ببندم امیدوارم اینبار گند نزنم هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)
یلدیزم عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 248 دقیقا من خواستم دانشگاه برم ، دانشگاه بهترین شهر رفتم اما واقعا این هدفم نبود دلم هدفای خودمو میخواد هیع روزگار بدیه گنجشک قناری شده 😐😂