2777
2789

خیلی دلم گرفت 

کاملا بی حوصله بود باهام 

همیشه شوخی می‌کرد یکی من میگفتم یکی اون 

منو به هر طریقی می‌خندوند 

ولی امروز فقط با یکی دو کلمه جوابمو داد یبارم ازش سوالی پرسیدم جواب نداد گفتم با توامااا گفت نشنیدم چی گفتی 

کاملا معلوم بود حوصله منو نداره 

ولی یکی از همکاراش ( مرد) زنگ زده بود بهش باهاش حرف زد خوب شوخی ام می‌کرد 

ولی من نه 

با من نه 

خیلی بهم برخورد 

اومدم تو آشپزخونه یه لحظه اشکم در اومد 

من که کاری نکردم واقعا 

خیلی ناراحتم نمیدونم چکار کنم 

باهام حرف نمیزنه بحث نمیکنه 

شوخی نمیکنه 

نمیخنده 

ولی با بقیه خوبه  

خیلی بهم بر خورده 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خواسته غم هاشو باتو تقسیم کنههمه دوستا هم فاب نیستن شاید نخواسته اون بفهمه اتفاقی براش افتاده

آره گفت بهم فقط یکم حوصله ندارم چیزی نشده ولی با من اینطور رفتار میکنه 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

دو حالت داره یا ذهنش مشغول و نمی‌خواد دیگران متوجه بشن و چون با شما راحته خود واقعیش یا حالت دوم از ...

پرسیدم چرا اینجوری؟ گفت حوصله ندارم امروز 

ولی حوصله بقیه رو خوب داره 

اول اینکه یوقتایی مردا اینجوری میشن دوست دارن تو لاک خودشون باشن دوست دارن یکم تنها باشن ذهنشون درگیره حالا ب هر دلیلی . زیاد پاپیچ نشو 

دوم اینکه خب اگه دیدی دیگه خیلی طولانی شد و داری اذیت میشی بشین کنارش بگو چیشده بیا باهم حرف بزنیم حلش کنیم. 

خب برو بشین کنارش بگو مشکلی پیش اومده بیا حلش کنیم .

مگه حرف میزنه درست باهام 

گفت فقط حوصله ندارم  

اول اینکه یوقتایی مردا اینجوری میشن دوست دارن تو لاک خودشون باشن دوست دارن یکم تنها باشن ذهنشون درگی ...

هیچ وقت ندیدم در این حد اینطور باشه 

باهاش حرف زدم گفت چیزی نشده حوصله ندارم ولی حوصله بقیه رو خوب داره منو پیچوند فقط 

خب همه آدما نیاز به تنهایی دارن ، پس بذار یکم با خودش تنها باشه بعد باهاش صحبت کن

اعصابم خورد شده حس میکنم غرورم له شد که هی میخواستم باهاش صحبت کنم 

هیچ وقت ندیدم در این حد اینطور باشه باهاش حرف زدم گفت چیزی نشده حوصله ندارم ولی حوصله بقیه رو خوب دا ...

عزیز دلم دلگیر نشو یه چیز کوچیک هم آنقدر بزرگ نکن

مگه نمیگی هیچوقت اینطوری نبود خب شاید چیزی شده نمیخواد تو بفهمی

زیاد حساسیت نشون نده خیلیم بهش نچسب به خدا خودش خوب میشه😅

اعصابم خورد شده حس میکنم غرورم له شد که هی میخواستم باهاش صحبت کنم

شوهرته ، غریبه نیست که ، 

آدما هم همیشه حوصله ندارن حتی بر نزدیک ترین و عزیزترین آدم زندگیشون .

و اما چشم‌ها عمیق‌تر از دست‌ها لمس می‌کنند .