2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوسط 

ن عالی ن بد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من بچه اولم فقط ۳روز اذیت شدم

بچه دومم از روز اول سر پا بودم

خیلی خیلی زایمانم راحت

بود

فقط خونریزی بود ک اونم دردی نداشت 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

من تنها بودم از لحظه ای که اومدم خونه تا الان که چهل و خورده ای روز گذشته همه کارهامو کردم و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم پسرم زیر دستگاهه🥺

الهی بگردم

لباس زرد 

وتشک زرد

و لامپ زرد یعنی تو اتاقی ک هست لامپش زرد افتابی نباشه

بدنشو با کاسنی بشور زردیش میره 

خودتم گرمی نخور شیر میدی

من تنها بودم از لحظه ای که اومدم خونه تا الان که چهل و خورده ای روز گذشته همه کارهامو کردم و ...

😍😍😍🫶🏻🤌🏻

افرین مادر نمونه

خیلی خوبه بنظرم

😍😍😍🫶🏻🤌🏻افرین مادر نمونهخیلی خوبه بنظرم

مممنونم جانم

چاره ای نبود 

حتی کسی هم خبر نداشت ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الهی بگردملباس زرد وتشک زردو لامپ زرد یعنی تو اتاقی ک هست لامپش زرد افتابی نباشهبدنشو با کاسنی بشور ...

عزیز گرمی مثل چی  و بجاش چی بخوریم که خنک و خوب باشه منم بچه هام خیلی زردیشون بالا می‌رفت روی ۲۰

مممنونم جانمچاره ای نبود حتی کسی هم خبر نداشت ...

الهی بگردم

خدا حواسش بوده بهت❤️❤️

خدا بهت سلامتی و عمر با عزت بده

ک ۱۲۰سال سایه ات بالا سر بچه های عزیزت باشه قشنگم🌹🌹

[QUOTE=386079527]عزیز گرمی مثل چی  و بجاش چی بخوریم که خنک و خوب باشه منم بچه هام خیلی زردیشون بالا می‌رفت روی ۲ ...[

/QUOTE]

فست فود

و ادویه مثل زنجبیل و دارچین 

و زرچوبه و قند و شکر نخور

اب هویج نخور کاچی نخور

خیلی سردیم نباید استفاده کنی ک بچه دلدرد بشه 

هر چی ب اندازه

هندوانه و عرق کاسنی و کباب بخور 

چیزای مقوی خلاصه