2777
2789
عنوان

اونایی که سنشون کمه وهنوزمامان نشدن بیان باهم باشیم(اقدامیا)

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 42 پست
اره بهم قرص متفورمین ولتفروم وتیروعید داده..ماه قبلم یه فولیکول خوب داشتم ولی باردارنشدم

😥😥انشالله  زودی نی نی بیاد تو دلت 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محتاجیم😞

😔انشاالله همه منتظرا جواب بگیرن

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
😔انشاالله همه منتظرا جواب بگیرن

انشالله😥وای ک چه سخته انتظار اه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
انشالله😥وای ک چه سخته انتظار اه

خیلی سخته بخصوص وقتی ببینی مشکلی ام نداری😔

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
😥😥انشالله  زودی نی نی بیاد تو دلت

انشالاه عزیزم..ایشالا خدا به همه منتظرا یه نی نی سالم وصالح عطا کنه

خدایا لطفن حسرت چیزی که میخوام وبه دلم نزار... وقتی الان ذوق وشوق داشتنشودارم 10سال دیگه دادنش به دردم نمیخوره... 
خیلی سخته بخصوص وقتی ببینی مشکلی ام نداری😔

اره ولی میگن استرسم برا بارداری  بده😣😣ادم نمیتونه ک بیخیال باشه آخه