2777
2789
عنوان

خانم ها شما بودید چکار می کردید

134 بازدید | 18 پست

یک کانالی هست محصولات ارگانیک می فروشه انواع گوشت و ادویه جات و رب و... خیلی چیز ها مامانم خیلی سفارش میده از اون جا مال یک خانمه ای هست بعد ما ازشون پاستیل خونگی هم می خریم چون ارگانیک هست خوبه بعد قبلا می‌آورد پاستیل هاش قیافه هاش یک جوری بود ولی بازم قابل تحمل بود این دفعه سفارش دادیم امروز آورده زشت شکل ها مشخص نبود نصفه نیمه رنگ ها توهم حالت بهم می خوره نگاش می کنی ولی مزش همونه انگار تو پلاستیک بوده هوا هم گرم بوده این جوری شده به مامانم می گم به خانومه پیام بده بگو می گه نمی گم می گم خو باید بگی وقتی جنسی می خریم خرابه باید بگیم می گه قیافش بده مزش همونه نمی گم کلی هم سرم داد زد دعوا کرد باهام گفت شما آخرش من و سکته میدین همش دارین بهم زور می گین تهش هم گفت برای تو سفارش ندادم برای خودمه با این که می دونم برای من سفارش داده چون من عاشق پاستیل هستم گفت تو نخور من می خورم 

شما بودین می گفتین یا نه؟ 

اصلا تو این جور مواقع چکار می کنین؟ 

سکوت

مادرت معامله کرده و به خودش مربوطه

شما هم نمی خوای نخور

پاستیل بازاری هم خواستی بگو تا برات بخره

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه من نمی گفتم مگه اینکه تکرار میشد

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

اون که آره ولی خو جنسی که خرابه باید گفت

شما که نخریدی

به مادرتم اطلاع دادی

دیگه ادامه نده

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

آخه دفعه های قبل هم خوب نبود ولی این دفعه افتضاح بود

آخه بگو‌ مامان دیگه برای پاستیل نخر، دلم زده ، ایراد نگیر، بعد کم کم از حتی دیگه میخری 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

شما که نخریدیبه مادرتم اطلاع دادیدیگه ادامه نده

این که تموم شد منم دیگه حرفی نمی زنم ولی مامانم خیلی رفتارش بد بود آخه بعدش رفتم چایی بريزم دیدم چایی رو گازه می خواستم از مامانم به پرسم اگه چایی تازه نیست عوض کنم یکی دیگه دم کنم چند بار مامانم تو اتاق بود صدا زدم جواب نداد اومد بیرن گفت چیه هی می گی مامان گفتم یک سوال دارم چایی مال کیه گفت یعنی تو نمی دونی چقدر سوال می پرسی دوباره شروع کرد به داد زدن گفتم فقط یک سوال بود 

این که تموم شد منم دیگه حرفی نمی زنم ولی مامانم خیلی رفتارش بد بود آخه بعدش رفتم چایی بريزم دیدم چای ...

خب خودشم عصبیه

و نمی خواد بُروز بده

آخه بگو‌ مامان دیگه برای پاستیل نخر، دلم زده ، ایراد نگیر، بعد کم کم از حتی دیگه میخری

دیگه هیچی نمی گه خودش می دونه 

این که تموم شد منم دیگه حرفی نمی زنم ولی مامانم خیلی رفتارش بد بود آخه بعدش رفتم چایی بريزم دیدم چایی رو گازه می خواستم از مامانم به پرسم اگه چایی تازه نیست عوض کنم یکی دیگه دم کنم چند بار مامانم تو اتاق بود صدا زدم جواب نداد اومد بیرن گفت چیه هی می گی مامان گفتم یک سوال دارم چایی مال کیه گفت یعنی تو نمی دونی چقدر سوال می پرسی دوباره شروع کرد به داد زدن گفتم فقط یک سوال بود 

خب خودشم عصبیهو نمی خواد بُروز بده

الانم همش داد می زنه حاضر شو بریم خونه مامان بزرگ بعدش هم می خوایم بریم روضه منم سرم درد می کنه نمی خوام برم نمی دونم چی بگم می دونمم بگم سرم درد می کنه نمیام یک دعوای دیگه می شه چکار کنم 😕

الانم همش داد می زنه حاضر شو بریم خونه مامان بزرگ بعدش هم می خوایم بریم روضه منم سرم درد می کنه نمی ...

یه قرص استامینوفن بخور راه بیفت 😉