2777
2789
عنوان

بیقراری بعد ختنه

273 بازدید | 33 پست

بچمو امروز ختنه کردم همش بیقراره گریه میکنه کی تموم میشه این بیقراری و گریه بعدش بهم گفتن تا سه روز نباید آب بخوره بهش ینی تا سه روز بچه رو نشورم 

تا ۲۴ساعت همینه استا بهش بده ارومترش میکنه سعی کن جوری بغلش کنی ک پاهاش و زیاد تکون نده مثل قنداق از کمر ب پایین با دستمال مرطوب ب پایه ی اب پاکش کن

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیقراره استامینوفن بده پمادبزن بماگفت فقط یه روزآب نزن ازروزبعدهرروزببرین حموم که عفونت نشه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

تا ۲۴ساعت همینه استا بهش بده ارومترش میکنه سعی کن جوری بغلش کنی ک پاهاش و زیاد تکون نده مثل قنداق از ...

استام بهش میدم یکی دو بار که جیش کرد انقد شدید. گریه کرد منم باهاش گریه کردم 

بیقراره استامینوفن بده پمادبزن بماگفت فقط یه روزآب نزن ازروزبعدهرروزببرین حموم که عفونت نشه

پس چرا به من گفتن تا سه روز اخه تا سه روز چجوری بچه رو نشورم عفونت نکنه یه وقت 

استام بهش میدم یکی دو بار که جیش کرد انقد شدید. گریه کرد منم باهاش گریه کردم

اخی عزیزمم طبیعیی نگران نباش همون دوس بار اول میسوزه کم کم اکی میشه بوسش کن😢🥹

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
پس چرا به من گفتن تا سه روز اخه تا سه روز چجوری بچه رو نشورم عفونت نکنه یه وقت

سنتی کردین یاحلقه؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

آخه این چه اسم کاربری ای هست

@niniyar‍  کمکش کن اسمشو عوض کن

حالم بد شد

اگه می خوای بگی به من ربط نداره

باید بگم من بیکار نیستم کاربری بقیه رو چک کنم

عنوانو دیدم حس همدردیم گل کرد خواستم اگه بتونم کمکی کنم

اومدم اسم کاربری رو دیدم 

خلاصه من بی گناهم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

ببین بعد ۲۴ساعت با اب ولرم اشکالی نداره بشوریش اما اگ نگرانی ب دکترش زنگ بزن بپرس شاید روشش فرق داره