2777
2789
عنوان

بیایید درد و دل

108 بازدید | 29 پست

حالم خیلی بده 

باید میرفتم دکتر شوهرم گفت کرایه بده ببرمت 

منم اعصابم خورد شد گفتم اگه قرار باشه کرایه بدم اسنپ میگیرم 

با اسنپ رفتم و برگشتم باهام کلی دعوا کرد چرا پول ریختی شکم غریبه 

حق با کیه ؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا زندگی ها اینطوری شده 

دیگه هیچی قشنگ نیس 

مامان من که چپ میره راست مباد میگه دختر فلانی ۲۰ سالشه ۳ تا بچه داره تو از بی عرضه گی درس بخون 

چرا همه فقط نیش میزنن 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

شوخی میکرد با واقعی می‌گفت؟

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

حتما شوخی باهات میکنهاخه مگه میشه همچین چیزیکلا از اول زندگیتون همین بوده شوهرت؟یا جدیدا اینجوری شده

کلا از اول خسیسه 

من پیشش کار میکنم پولی که میده برا خودم خرج میکنم وگرنه یه قرون بهم نامیده 

به یه لباس بخره 

موندم چه کار کنم 

همیشه هم طلب کاره و میگه از خونه برو

نه والا واقعی اومدم کلی تهمت زدن بهم می‌گفت پول میدادی من می‌بردم

غلط کرده خوب کردی وقتی قراره پول بدی حداقل منت نکش 

ولی خیلی عجیبه یعنی چی مگه کرد از زنش پول میگیره؟؟؟😐😐

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

چرا زندگی ها اینطوری شده دیگه هیچی قشنگ نیس مامان من که چپ میره راست مباد میگه دختر فلانی ۲۰ سالشه ۳ ...

تو رو خدا مثل من بدبخت نشی با حرف مادرت شوهر کنی 

مادر من می‌گفت دختر خاله هات بچه دارن تو هنوز ور دل منی 

۱۷ساله عذاب میکشم میگه خودت کردی 

تو رو خدا مثل من بدبخت نشی با حرف مادرت شوهر کنی مادر من می‌گفت دختر خاله هات بچه دارن تو هنوز ور دل ...

منم چون میشناسمش به حرفش گوش نمیدم ولی دلم میشکنه من خیلی وقت دارم هنوز برا ازدواج .

اگه ازدواج بکنم ام یه جیز دیگه میگه دلمو بسوزونه

فقط در عجبم چرا 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐