2777
2789
عنوان

بیایید درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 29 پست
غلط کرده خوب کردی وقتی قراره پول بدی حداقل منت نکش ولی خیلی عجیبه یعنی چی مگه کرد از زنش پول میگیره؟ ...

ما باهم کار میکنیم روزی به من ۱۰۰هزار میده دیگه برام هیچ کاری نمیکنه 

میگه حقیقت رو از من میگیری 

ولی سختی کار با منه سودش واسه اون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چون میشناسمش به حرفش گوش نمیدم ولی دلم میشکنه من خیلی وقت دارم هنوز برا ازدواج .اگه ازدواج بکنم ...

درستو بخون دستت تو جیب خودت باشه 

اصلا عجله نکن 

ما باهم کار میکنیم روزی به من ۱۰۰هزار میده دیگه برام هیچ کاری نمیکنه میگه حقیقت رو از من میگیری ولی ...

ینی چی😕 این شوهر نبودشم فرقی نداره به قول اون روانشناسه

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

اهاولی خب حقوقشونم انچنان کم هم نیست خوبه باز جالبه چطور انقد خسیسن همسرتونحتما برین مشاور

نمیاد میگه من مشکلی ندارم 

به من میگه تو مشکل داری 

سر هر موضوعی بحث داریم روانی شدم به خدا 

موندم چه کار کنم

درستو بخون دستت تو جیب خودت باشه اصلا عجله نکن

مرسی از راهنماییت عزیزم 

ان شالله که مشکل شمام حل بسه

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

ینی چی😕 این شوهر نبودشم فرقی نداره به قول اون روانشناسه

بله واقعا هم همین طوره 

فقط گیر دادن هاش و اعصاب خوردی داره برام 

متاسفانه این قدر ضعیفم نمیتونم کاری بکنم 

هیچ پشتوانه ای هم ندارم 

دوتا هم بچه دارم 

نمیاد میگه من مشکلی ندارم به من میگه تو مشکل داری سر هر موضوعی بحث داریم روانی شدم به خدا موندم چه ک ...

خب بگو کدوم مردی پول از زنش میگیره

تازه خوبه حقوق هم داره جوری گفتی پول ازم میخواد فک کردم بیکاره😂

دخمل پائیزی🍁🍂
خب بگو کدوم مردی پول از زنش میگیرهتازه خوبه حقوق هم داره جوری گفتی پول ازم میخواد فک کردم بیکاره😂

تابستون فقط خونه میخوره می‌خوابه 

میخاست پول شهریه بچه ها رو از من بگیره😭

خب بگو کدوم مردی پول از زنش میگیرهتازه خوبه حقوق هم داره جوری گفتی پول ازم میخواد فک کردم بیکاره😂

عزیزم یه سوال 

من اگه بخوام به خانوادم سر بزنم باید حتما شوهرم اجازه بده ؟؟

عزیزم یه سوال من اگه بخوام به خانوادم سر بزنم باید حتما شوهرم اجازه بده ؟؟

راستش باید بهش بگی میخوای کجا بری

و این حق مرده حتی اوپن ترین پسرا هم اینجورین ک توقع دونستن مکانی ک خانومشون میخواد بره رو دارن

ولی اینکه مانعت بشه بنظرم حقی نداره چون تو ک قرار نیس جای بدی بری میری پیش خونوادت

دخمل پائیزی🍁🍂
راستش باید بهش بگی میخوای کجا بریو این حق مرده حتی اوپن ترین پسرا هم اینجورین ک توقع دونستن مکانی ک ...

بهش که میگم 

ولی نمی اره برم 

این سری نمیزاشت خودم رفتم خیلی دعوای بدی کردیم 

از وکیل پرسیدم میگه میتونی بری 

تو گوگل میخونم نوشته نمیتونی