2777
2789

از امشب نذر صلوات بردار  تا اربعین 

ایشالله تواین پنجاه روز به حاجتت برسی 

هرروز یه تسبیح 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

در روایت رَیّان بن شبیب از حضرت امام رضاعلیه السلام مرویست که هر که در این روز روزه بدارد و خدا را بخواند خداوند دعای او را مستجاب کند چنانکه دعای زکریّا را مستجاب نمود .

روزه بگیر و دعا کن برای منم دعا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در روایت رَیّان بن شبیب از حضرت امام رضاعلیه السلام مرویست که هر که در این روز روزه بدارد و خدا را ب ...

یعنی فردا رو عزیزم ؟؟؟

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

منم میخاستم این تاپیکو بزنم

دوستانی که حاجت گرفتین بیاین بگین.

البته ذکر یا کاشف الکرب الحسین ...

بقیشو بلد نیستمم میگن خوبخ

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

میشه درخواست دوستیم و قبول کنید

یکی از تاپیک هاتون گفتی جزوه آموزش و پرورش و دارید و کسی خواست می‌دی،ممکنه واسم بفرستین،اجرتون با امام حسین تا عمر دارم دعاتون میکنم عزیزم

میشه درخواست دوستیم و قبول کنیدیکی از تاپیک هاتون گفتی جزوه آموزش و پرورش و دارید و کسی خواست می‌دی، ...

آره میفرستم شماره ایتا یا تلگرامت تو خصوصی بفرست.

کدوم شهر و چه رشته ای امتحان میدی؟