2777
2789
عنوان

دعای فلفل سوال دارم

79 بازدید | 8 پست

روز جمعه ۴۰ دانه فلفل سیاه تهیه نموده و(آیه ے ۱۷/سوره ے انفال)را هر روز بر یڪی از فلفل ها خوانده ودر آتش اندازد تا ۴۰ روز ڪامل گردد .اگر هزار فرسنگ راه نیز فاصله باشد پیش تو خواهد آمد

یا

برای به دست آوردن محبت شخص مقابل، ۲۷ دانه فلفل سیاه تهیه را تهیه کنید و سپس آیه ۱۷/ سوره انفال را هر روز بر یکی از فلفل‌ها خوانده ودر آتش بیاندازید تا ۲۷ روز کامل شود. در روایت بعد از آن آمده است، اگر هزار فرسنگ راه نیز فاصله باشد، یار پیش تو خواهد آمد و بسیار مجرب است

یعنی چی ۲۷ روز یا ۴۰ روز کامل شود؟؟؟!!! 

کسی میتونه توضیح بده اینو؟

به نظر خودت سوزوندن چیزی که قرآن روش خونده شده درسته؟

ولش کن این چیزا رو

دعای خوردنی و سوزوندنی و این چیزا مشکل داره همش

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برام سوال پیش اومد یعنی چی ۴۰ روز کامل شود🫠

آره همینه ولی خطریه اصلا😵‍💫😂

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

چی همینه و خطریه؟!

یعنی چهل روز انجامش بدی، تا وقتی همه فلفل‌ها بسوزن

این کار رو میگم که خطریه و معلوم نیست کدوم ابولهولی رو احضار می‌کنه🗿😂

یعنی چهل روز انجامش بدی، تا وقتی همه فلفل‌ها بسوزناین کار رو میگم که خطریه و معلوم نیست کدوم ابولهول ...

یعنی روزی یک فلفل باید در آتش انداخته بشه تا روز چهلم

اونوقت روز چهلم ؛ دانه چهلم فلفل به ۳۹ تای قبلی که سوختند و جزغاله شدند اضافه میشه ؟ من گیج شدم 

آخه این دعای فلفل خیلی مجربه

یعنی روزی یک فلفل باید در آتش انداخته بشه تا روز چهلماونوقت روز چهلم ؛ دانه چهلم فلفل به ۳۹ تای قبلی ...

مجرب واسه خودشونه ولش کن جدی میگم

چیزی که روش قران خونده بشه رو نباید نابود کرد، تک تک مراحلش پر از سنگینیه