2777
2789
عنوان

احمقانه ترین کاری که کردین

552 بازدید | 53 پست

احماقانه ترین کاری که کردین رو توضیح بدین

من خودم سال ۱۲ ام بودم امتحان فیزیک بود گفتم به دوست پسرم بیا پایین به کلاسمون سنگ اینا بزن امتحان کنسل شه فرار کن بعد اون با دوستاش اومد زیر پنجره ی کلاسمون با ماشین اهنگ گذاشتن که امتحان ما کنسل بشه جیغ و داد و اینا آخرم کنسل نشد 

بعد یه بارم از خونه فرار کردم تازه بابام نفهمیده هنوز مامانم فهمید فقط

اینو گفتی یادم اومد یکی از دوستام با معاون مدرسمون خیلی لج افتاده بود ب دوست پسرش گفته بود بیاد رو دیوار فحش بنویسه برا معاونمون

چندروز یه وضع عجیبی بود مدرسه😂😂🤦🏻‍♀️

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا چجوری آخه

بابام ما رو بیرون دیده بود منو برد خونه بعد دوست پسرم خودش اومد خونم با بابام صحبت که یعنی چیییی میخوام دخترتون ببینمممممممم میگیرمش و این چرت و پرتا

بی عقلی بود خاهر الان سرمم ببرن انجام نمیدم😂😂

آره دوره بچگی و جاهلیته حق داری🤣من خودم ی بار نامه نوشتم دورش رو یه ساعت وایسادم قلب با خودکار قرمز کشیدم فرستادم برا همسایمون 🤣🤦🏻‍♀️😑