2777
2789
عنوان

احمقانه ترین کاری که کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانم نه خب اونجا که خیلی چالشی نیس چرا اینقد چالش داری تو خواهر🤣🥹

نمیدونم ما خیلی حاشیه و اینا زیاد داشتیم 

مثلا قبلا بغل مغازه ی شوهرم یه زنه بود فروشنده بود خیلی رو مخ بود می‌چسبید بهش آخر گفتیم همسایه اخراجش کزد مثلا آب می‌آورد میگفت بخور بعد به من سلامم نمی‌داد بعد اون روز دوست پسرم ابو داد به من گفت خانمم تشنه تره وای خیلی زو مخ بودوو

کاری کردم همسایه پیر عمم که افسر نظامی بود با دختر خاله مامان بزرگم ازدواج کنه احمقانه ترین کار ممکن بود‌‌‌‌‌.....

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

مدرسه ی دوران دبیرستانم

رشته ی دبیرستانم

پشت کنکورم

رشته ی دانشگاهم شاید

ولی جدا از مسائل تحصیلی مهربونی بیش از حدم.وای یادشون میوفتم میخوام خودمو پاره کنم.طرف بهم میگه دهنتو ببند(کاملا جدی و اینکه من همکارش بودم)باز من ازش معذرت خواستم(درحالی که اون داشت غلط اضافی میکرد و من اصلا مقصر نبودم

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
مدرسه ی دوران دبیرستانمرشته ی دبیرستانمپشت کنکورمرشته ی دانشگاهم شایدولی جدا از مسائل تحصیلی مهربونی ...

منم مثل توام ...

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چرا باید بخندم خدایا منو ببخش

چنان نقشه می کشیدم این دوتا بهم برسن چرچیل باید جلوم سجده میکرد😂😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^