2821
2789

والله تو این نی نی سایت آدم میاد حرف میزنه یا نظر میده بدهکار هم میشه ، فحش هم میخوره … دلم پر بود ببخشید اینجا گفتم 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

من بیام شدیدا دلگیرم از روزگار و احتیاج دارم ب هم صحبت

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

والله تو این نی نی سایت آدم میاد حرف میزنه یا نظر میده بدهکار هم میشه ، فحش هم میخوره … دلم پر بود ب ...

آره یکم بود جبهه میگیرن 

قشنگا نفری یه صلوات بفرستید برام

بیا بیا بیا

اقا هستم 

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

منم دلم گرفته اینار از دست خود خدا

اینو دیگه هیچ جوری نمیشه خوب کرد

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
آره یکم بود جبهه میگیرن

کاش بعضیا بنویسن اول تاپیکشون«فقط با من موافقت کنین» ! آدم حداقل نیاد وقت بذاره تحلیل کنه که چرا فلان اتفاق برای یه نفر افتاده ، تو تاپیک آدم نطر میدن احترام به آدم گذاشتن بعد نظر میدی میان مثل اینکه ادم دشمنشون باشه با آدم رفتار میکنن 😑 آدم خودش کم مشکل داره میاد اینجا یکم گفتگو کنه اینطور میکنن 🥲

خدا به موقعه اش همه چیو درست میکنه اصلا نگران نباش

می دونم‌اما حال دلم الان خیلی خرابه 

هیچی خوبم‌ نمی کنه😔

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
کاش بعضیا بنویسن اول تاپیکشون«فقط با من موافقت کنین» ! آدم حداقل نیاد وقت بذاره تحلیل کنه که چرا فلا ...

آره دیگه بعضیا شعور ندارن غصه نخور عزیزم 

قشنگا نفری یه صلوات بفرستید برام

آره دیگه بعضیا شعور ندارن غصه نخور عزیزم

ببخشید عزیزم تو تاپیک شما گفتم چون حالت درد دل داشت موضوع تاپیک تون و خب چند مورد پیش اومده برام تو نی نی سایت و واقعا دلم شکست به خصوص مورد اخیر،  دیگه مطرح کردم اینجا با شما و دوستان این تاپیک 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز