2777
2789
عنوان

اینا علائم چیه

51 بازدید | 2 پست

یکی از زمانی یادم میومد منو قربانی اشتباهات خودش می‌کرد،  مثلا اگه اتفاقی می افتاد که اون مسببش بود می انداخت گردن من ، با اینکه من یه بچه بودم و اون یه بزرگسال 

از زمانی یادم میومد مسخره ام میکرد  و میکنه ، هر قدر که تلاش میکردم با اعتماد بنفس باشم و کافی باشم بازم همش مسخرم می‌کرد،  با اینکه نسبت به هم سنای خودم چند قدم همیشه جلو بودم ( بقیه همیشه بهم میگفتن اما من از بس اعتماد بنفسم کم بود و این هی مسخرم می‌کرد فکر میکردم هیچی نیستم)

هر موقع لباس خوشگلی میپوشیدم و میپوشم یا به خودم میرسم جوری خردم میکنه که فکر میکنم زشت ترین شدم و میزنه تو ذوقم یا اصرار میکنه برم یه چیز زشت بپوشم یا بیخیال این چیزا بشم 

یا مثلا هر موقع چیزی میخریدم یا میخرم یا کسی ازم تعریف می‌کرد و میکنه ، همیشه بی محلم میکنه یهو و انگار من آدم نیستم یا با عصبانیت منو از خودش طرد میکنه 

هر وقت هم بهم خوش میگذره حتما باید بزنه تو ذوقم 

هر وقت هم تو بحثی که توش مهارت دارم کسی نظرمو میپرسه ، یا میپره وسط حرفم و مسخرم میکنه یا به نحوی جلوی بقیه خوردم میکنه 

اینا یعنی خیلی ازم متنفره یا چی؟ 

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

عقده ای و حسوده

آخه از زمانی من یادمه اینجوری می‌کرد 

کسی معمولا به یه بچه حسودی نمیکنه :(

دارم دیوونه میشم خیلی بهم نزدیکه 

اگه ازم در این حد متنفر باشه از خودم متنفر میشم ...

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.