2777
2789
عنوان

جفت پایین

81 بازدید | 8 پست

سلام خانومای عزیزومهربون من ۱۸ هفته باردارم دیروز سونو گفت بشدت بچه ت پایین وبردم پیش متخصص زنان نشون دادم گفت اگه خونریزی کنی کاریش نمیشه کرد وسقط میشه تنها درخواستم اینه برام دعا کنید خیلی دوستش دارم و برام عزیزه خدا خیرتون بده یه دعا کنید تورابه امام حسین یه دعا و طلب خیر ونیکی برای جنین کوچولوی من کنید صحیح وسلامت به این دنیا بیاد 

نظرشمام محترمه

ایشالا که به حق امام حسین مشکلی برا  تو راهیت پیش نمیاد و سالم و سرحال میاد تو بغلت 🤲🤲🤲🫠❤️

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جفت من روی دهانه رحمم بود و مثل شما خطر سقط داشتم من هفته ۱۳متوجه شدم 

دکترم گفت جارو نکش زیاد زور نزن پله بالا پایین نکن زیاد سر پا نباش استراحت کن و چندان دارو شیاف داد بعدش خود به خود بالا رفت

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

جفت من روی دهانه رحمم بود و مثل شما خطر سقط داشتم من هفته ۱۳متوجه شدم دکترم گفت جارو نکش زیاد زور نز ...

خداکنه برای منم درست شه من نمیتونم استراحت کنم بچه هام کوچیکن 

نظرشمام محترمه

خداکنه برای منم درست شه من نمیتونم استراحت کنم بچه هام کوچیکن

برو خونه مادرت یا مادرشوهرت

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست