2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشین خودتو گول بزن

آره درست میگی...... دارم خودمو گول میزنم........اون میگفت دوست دارم رابطه دیگه رو تجربه کنم.من فکر میکردم شوخیه🙂 حواست به شوخی های عشقتون باشه اونها هیچ وقت با رفتنشون شوخی نمیکنن ❤️💔

3سال پیش تو کافینتی ک کار میکرد اشنا شدیم

هنوزم باهمیم و مث روز اول جونمونو میدیم واسه هم

هنوزم مث دفعات اول وقتی میبینمش قلبم تند میزنه

ایژالا یکی دوسال دیگه خودشو جموجورمیکنه میاد میگیرتم😁

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
آره درست میگی...... دارم خودمو گول میزنم........اون میگفت دوست دارم رابطه دیگه رو تجربه کنم.من فکر م ...

چون عاشق بودی نفهمیدی که آدم درستیو انتخاب نکردی حالا که میدونی بیخودی خودتو اذیت نکن 

3سال پیش تو کافینتی ک کار میکرد اشنا شدیمهنوزم باهمیم و مث روز اول جونمونو میدیم واسه همهنوزم مث دفع ...

خداروشکر اگه به نتیجه خوبی رسیدین خوشحال میشم برامون پیام بذاری🙂

برای کسی میمیرم که روحشم خبر نداره. دارم میمیرم و مثل شمع اب میشم. تاحالا اینطوری عاشق کسی نشدم …

منم عین شما بودم تا چند وقت پیش ولی وقتی فهمیدم نمیشه دورش خط کشید بعد 3سال دوست داشتن

چجوری خط کشیدی؟ من پنج ساله این حسو دارم هر روزم داره بیشتر میشه.

ببین شستم گفتم تاکی؟ تاکی میخوای عاشقش باشی و براش بمیری ولی اونا اصلا نفهمن اگه دوستم داشت تا حالا باید میومد 

گفتم دختر ارزش نداره بااینکه واقعا برام سخت بود . 

شبم قبل خواب گفتم یا امام حسین من نمیدونم ولی تو میدونی خودت اگه میدونی بشه جورش کن بفهمم اگرم نه که کمک کن و واقعا کمکم کن چون دارم خورد میشم مریض میشم میسوزم و آب میشم ولی کسی از حالم خبر نداره که گفتم اصلا حسش و عشقش از وجودم پاک بشه دیگه بهش فک نکنم 

گفتم دیگه بسه هر چی به اون فک کردم و به خودم نه 

گفتم برو بابا بیخیال دیگه نمیخوام بهش فک کنم دیگه حس عاشقانه ای ندارم اصلا ولی با توجه به اینکه موقعیت و موفقیت خوبی داشت. الگوی بسیار خوبی بود برام