2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

62

واااا 

همشو برد؟ 

چه بی وجدان، بخدا ما دوس پسرم بخواد پول بده با دست خودش من نمیگیرم 

کارتش بزاره دست نمیزنم تا بیاد ببره .

این دزد گشنه رو از کجا پیدا کرده بودی

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...𝐕𝐢𝐝𝐚シ🦋💜

تو پارک منو دید 

دوماه بعد پیشنهاد داد یکسال و دوماه باهاش بودم 

پنج ماهه کات کردیم  یهو سرد شد چون من اذیت میکردم 

ولی الان فهمیدم میخاد ب اکس قبلیش پیام بده گفت تورو خیلی دوست داشتم دیگه ندارم الان اونو میخاد قبل من چهار سال باهاش بود تا چهارده سالگی بعدش شیش ماه کات کرده بود با من اومد بدیشو گف الان شد خوبه اون من شدم بد😅

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

هرکسی لیاقت عشقو نداره🙂بهترشو پیدامیکنی😉

اوج فاجعه اینجاست که من باورم نمیشه اینکارو باهام کرده. 3سال گذشته من هنوز بهش فکر میکنم، هنوز وارد رابطه با دختری نشدم چون احساس خیانت کردن میکنم🤦‍♂️

من فکر میکردم کامل میشناسمش و اون بهترین و پاک ترین و صادق ترین دختریه که من دیدم، اما......... 🥀

تو خیابون چشمم به دختر میوفته قیافه اون میاد تو ذهنم😂😂 به هرکی میگم. بدتر بهم توهین میکنن که تو احمقی و....... آره من متاسفانه احمقم....... 

واااا همشو برد؟ چه بی وجدان، بخدا ما دوس پسرم بخواد پول بده با دست خودش من نمیگیرم کارتش بزاره دست ن ...

پارسال بود اولین باره بود فقط میخواستم ببینم چطوریه از تنهایی خسته شده بودم

دوم دیت کار خودشو کرد

آفرین بهتون

پسر خوب که هیچ دختر خوب این دوره هم کم پیداس

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

اوج فاجعه اینجاست که من باورم نمیشه اینکارو باهام کرده. 3سال گذشته من هنوز بهش فکر میکنم، هنوز وارد ...

هیچوقت پسرا دختر خوبو انتخاب نمیکنن میگردن میگردن یه سلیطشو پیدا میکنن عاشقش میشن

اوج فاجعه اینجاست که من باورم نمیشه اینکارو باهام کرده. 3سال گذشته من هنوز بهش فکر میکنم، هنوز وارد ...

هیچوقت پسرا دختر خوبو انتخاب نمیکنن میگردن میگردن یه سلیطشو پیدا میکنن عاشقش میشن

پارسال بود اولین باره بود فقط میخواستم ببینم چطوریه از تنهایی خسته شده بودمدوم دیت کار خودشو کردآفری ...

شما پسرا انتخاب کردن بلد نیستین همیشه دختر خوبارو نادیده میگیرین بعد عاشق یه سلیطه میشین

اول سعی کن باخودت کنار بیای 

اگه یه روزی ازیکی خوشت اومد بهش درخواست بده شاید کمک کرد که اون روزا رو فراموش کنی🙂