2777
2789
عنوان

بالای 30 ساله های مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خواستگار خوب نیومده وگرنه حتما ازدواج می‌کرد

از‌شون خوشم نمیاد 

دلم مرده شاید 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

واقعاااا ااا خب عزیز جان یه شماره 4030 هست زنگ بزن مشاوره رایگان کمکت میکنن

مشاوره زیاد رفتم 

ساعت 800 

ولی مگه مشاور چی میگه 

همه حرفاشون حفظم

نه ربطی به اونم نداره موقعیت ازدواج بوده ولی نتونستم کنار بیام

منم بدتر تو  یه چهار تا خاله داشتم که اونم سر ارث و میراث بحث شد دیگه با اونا هم قطع ارتباط کردیم 

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
منم بدتر تو یه چهار تا خاله داشتم که اونم سر ارث و میراث بحث شد دیگه با اونا هم قطع ارتباط کردیم

خانواده ما هم از اول با هم رابطه نداشتن 

با ما ک اصلا

از داداشم هم نگهداری میکنم بیمار هست 

البته مادرم هست 

ولی توی روحیم بی تاثیر نیست 

دیروز داشتم عکسمو نکاه میکردم حالم از خودم بعم خورد و چقدر از قیافه خودم ایراد گرفتم 

موقعیت ازدواجم پیش بیاد قیافه شون به دلم نمیشینه یا خواهر زیاد دارن 

حاضرم 8تا جاری داشته باشم ولی خواهرشوهر نداشته باشم  از بس اطرافم دیدم بدجنسن 

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
دیروز داشتم عکسمو نکاه میکردم حالم از خودم بعم خورد و چقدر از قیافه خودم ایراد گرفتم موقعیت ازدواجم ...

شبیه منی

منم از خودم عکس نمیگیرم 

والا تو این دنیا از هیچکس هیچ خیری ندیدم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
خانواده ما هم از اول با هم رابطه نداشتن با ما ک اصلااز داداشم هم نگهداری میکنم بیمار هست البته مادرم ...

اگه وضعیت مالی خوبی داری تور گردشگری میتونی پیدا کنی باهاشون برو مسافرت خیلی خوبه به خودت فرصت تغییر بده