2777
2789
عنوان

تا این لباسشویی رو نشکوندم بگین چطوری خالی میشه آبش

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 63 پست
خب از مادرت میپرسیدی عزیزم.وایستا عکس بیاد به اعصابت مسلط باش

نمی تونه حرف بزنه جایی هست وگرنه اصلا خودم دست به ماشین لباسشویی نمیزدم که

مرد که نباید کار خونه بکنه الا هم مجبورم کسی نیست 

ما خانه بدوشان غم سیلاب نداریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی تونه حرف بزنه جایی هست وگرنه اصلا خودم دست به ماشین لباسشویی نمیزدم کهمرد که نباید کار خونه بکنه ...

پس مرد بخوره و بخوابه؟😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

مگه تمام اتوماتیک نیست ..همه کارومیکنه آخر سرم خاموش میشه دیگهه ...باز میکنی لباسهارو در میاری ..چه ...

همه کارا رو کرده اب لعنتیه خالی نمی‌شه فقط 

ما خانه بدوشان غم سیلاب نداریم.

دکمه گردوندنی داره؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

سلام

بچه ها  با نصب برنامه میلی و وارد کردن کد دعوت  milli-f4zpx  زمان ثبت نام، بدون هیچ چون و چرایی بهت ۵ میلی طلا هدیه میده و میتونی آنی  اونو بفروشی و پولش به حسابت بیاد

یادت نره تا کد دعوت رو وارد نکنی بهت هدیه طلا رو نمیده

حتی با ۱۰۰ هزار هم میتونی در این برنامه طلا پس انداز کنی و هر زمان به پولش نیاز داشتی فوری اونو از طریق همین برنامه بفروشی

میلی معتبرترین برنامه خرید و فروش طلا هست و مورد تایید بانک مرکزیه

میتونی از بازار این برنامه رو دانلود کنی و کد دعوت رو در صفحه "وارد کردن شماره تلفن" بزنی و هدیه ۵ میلی طلا رو دریافت کنی

چندتا دکمه پیچی رو صفحش هست؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمی تونه حرف بزنه جایی هست وگرنه اصلا خودم دست به ماشین لباسشویی نمیزدم کهمرد که نباید کار خونه بکنه ...

اهان پسری.

خب این درسی بشه برات که تو کارای خونه کمک مادرت کنی و قدرشو بدونی.😄

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

اتومات هم لوله دارن دیگه پس ابش کجا میره

اتومات خودش خالی مبکنه دیگه خاهر.

تو قدیمیا یا کهنه شورا لوله رو بابد خودت بزاری زمین یا چاه تا ابش تخلیه بشه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖