2777
2789

صبح دوستم خبرداد حاملس…چقد ذوق کردم براش و خوشحال بودم،از خوشحالی نمیدونستم چیکارکنم

الانم خبر رسید برادرزاده اون یکی رفیقم صبح خودکشی کرده و فوت شده(دوتا برادر بودن،یکیشون ۶ماه پیش خودکشی کرد همسن خودمون بود۲۰،اون یکیشونم امروز خودکشی کرده فکرکنم کلا۱۳/۱۴سالش بود)اصلا انقد تو شوکم🤦‍♀️سردرد

رفیقم که ساکته اصلا نه گریه میکنه نه حرف میزنه انقد ریلکس بود که من فکرکردم داره شوخی میکنه

طفلک زنداداش رفیقم دوتا جوون خاک کرد💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بهشون صبر بده مواظب رفیقت باش ، این ریلکسی نیست ، تو شوکه خیلی مراقبت کن ازش

خیلی باهاش حرف زدم که یکم خرف بزنه گریه کنه ولی میگه نمیدونم چی بگم چیکارکنم

نه والااون داداشش گفتن بخاطر عشق و عاشقی بودهاینو نمیدونمهیچکی نمیدونه

وای تو روستای مادر بزرگم پارسال یه پسر هجده ساله به خاطر رلش خودکشی کرد الان دختره بایکی دیگه رل زده😐من موندچرا اینکارا میکنن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

وای تو روستای مادر بزرگم پارسال یه پسر هجده ساله به خاطر رلش خودکشی کرد الان دختره بایکی دیگه رل زده ...

یه پسر متولد ۸۷ هم تو روستای ما خودکشی کرد یکسال گذشته هنوز یادش میرفتم مادرش خیلی خیلی پیر شده بخدا الآنم که دارم می‌نویسم مو ب تنم سیخ میشه مادرش عجیب عجیب پیر شد 

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

یه پسر متولد ۸۷ هم تو روستای ما خودکشی کرد یکسال گذشته هنوز یادش میرفتم مادرش خیلی خیلی پیر شده بخدا ...

اره واقعا غم جون ادمو میشکونه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

وای تو روستای مادر بزرگم پارسال یه پسر هجده ساله به خاطر رلش خودکشی کرد الان دختره بایکی دیگه رل زده ...

رفیقای پسره گفته بودن دختره رو هرجا ببینیم حسابشو میرسیم(منظورشون تجاوز و ناموسی بوده)بعد دختره ترسیده‌اومده خودشو دار بزنه لحظه های اخر که داشته جون میداده برادرش میرسه و میارتش پایین،میرسونن بیمارستان و زنده میمونه

دیگه خبرشو ندارم🦦اخرین بار فقط شنیدم رفته کربلا