2777
2789

دوران نامزدی بهترین زمان برای شناخت عمیق و صادقانه از یکدیگره. برای شناخت بهتر، فعالیت‌های مشترک، گفتگوی آزاد و صریح در مورد مسائل مختلف، و درک انتظارات و نیازهای یکدیگر ضروریه. همچنین، شناخت خانواده و دوستان طرف مقابل و درک تعاملات خانوادگی آنها نیز می‌تونه در این زمینه کمک‌کننده باشه. 

1_ فعالیت‌های مشترک:

انجام فعالیت‌های مورد علاقه و سرگرمی‌های مشترک، فرصت‌های بیشتری برای شناخت یکدیگر فراهم می‌کنه و به ایجاد صمیمیت کمک می‌کنه. 

2_گفتگوی صادقانه:

بحث در مورد مسائل مختلف زندگی، ارزش ها، اهداف، و انتظارات از یکدیگر، پایه ای محکم برای یک رابطه سالم ایجاد میکنه. 

3_درک نیازها و انتظارات:

آگاهی از نیازها و انتظارات طرف مقابل، از جمله مسائل شغلی، عاطفی، مالی، جنسی، که میتونه در پیشگیری از بروز مشکلات در آینده کمک کنه.

4_شناخت خانواده و دوستان:

آشنایی با خانواده و دوستان نامزدتان و درک نحوه تعاملات آنها با یکدیگر، تصویری کامل‌تر از شخصیت و رفتارهای او به شما می‌ده.

5_ بررسی رفتارها و عکس‌العمل‌ها:

در موقعیت‌های مختلف، توجه به رفتارهای نامزدتان و نحوه برخورد او با مسائل، می‌تونه اطلاعات مفیدی در مورد شخصیت او به شما بده. 

6_ مشاوره:

در صورت نیاز، مشاوره با یک متخصص روانشناس، می‌تواند در این زمینه راهنمایی‌های مفیدی ارائه کنه. 

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم