2777
2789
عنوان

میخوام خواهرشوهرشم کمکم کنید

453 بازدید | 35 پست

سلام

من 21 سالمه و مجردم

زن داداشم از خودم کوچیکتره

فردا قراره عقد کنن

آخر این هفته بله برون

و 1 ماه دیگ جشن عقد

ما دوتا بچه ایم من و داداشم

و عموما عروسی نمیرفتم چون همیشه درس داشتم

رقص هم بلد نیستم

میشه کمک کنید لباس باید چی بپوشم و تو این مراسم ها چه کار هایی بر عهده ی من یا مامانمه و باید تو چه چیزایی نظر بدیم و تو چه چیزایی سکوت کنیم و مراسم ها چه تزییناتی باید داشته باشه که خاص بشه

لاغری یا چاقی؟ قدت؟ رنگ پوستت؟

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه که فهمیده و باشعور هستی احسنت به تربیتت .خخخخ من هنوز خواهر شوهر نشدم دقیقا نمیدونم چیکار باید بکنی ببخشید فقط خواستم تحسینت کنم عزیزم

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

اصلا هول نكن فقط به چيزايي كه ميگم گوش بده

خواهر شوهر روز عقد نميرسه بلكه فقط با انزاحار و نفرت و لپاي باد دار به عروس نگاه ميكنه

لباس يه چيزي ميخره كه از عروس بهتر باشه و عروس به چشم نياد 

تو مراسم اصن از خودش خوشحالي در نميكنه بلكه نشون ميده از اين وصلت ناراضيه و اصن اين عروس در حد داداشش نيس

بيشتر از عروس به داداشش ميچسبه و قربون صدقش ميره

باشد كه خواهر شوهر موفقي شوي😑

چرا اول عقد ميكنيد بعد بله برون🤔

چون قراره اول بریم یواشکی عقد کنیم که کسی نیاد مشکل درست کنه بعدش بله برون بگیریم و عاقد هم فقط بیاد تو بله برون در صورتی که قبلش عقد شده باشن

اگه طلايا ماشيني يا خونه اي چيزي خريد حتما تبريك بگو. بقيه موارد تا نظرتو نخواسته چيزي نگو

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏
اصلا هول نكن فقط به چيزايي كه ميگم گوش بده خواهر شوهر روز عقد نميرسه بلكه فقط با انزاحار و نفرت و ل ...

منظورت اینه یعنی دقیقا عکس این کارا رو انجام بدم دیگ؟

مثلا برم بشینم هی با عروس حرف بزنم باهاش گرم بگیرم نمیگن چقد کنه است؟