2777
2789
عنوان

میخوام خواهرشوهرشم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت اینه یعنی دقیقا عکس این کارا رو انجام بدم دیگ؟ مثلا برم بشینم هی با عروس حرف بزنم باهاش گرم ...

نه منظورم اينه دقيقا همين كارارو انجام بده

واقعا ما به كجا داريم؟سنت هامونو داريم از ياد ميبريم خواهر شوهر اصن نبايد خوب باشه خيلي هم بدجنس بايد باشه از عروسم متنفر بايد باشه

تو پروفایلت سنتو نوشتی 26 اینجا نوشتی 21؟؟!!😐😐😐 بالاخره چند سالته؟

نه این اکانت رو قبلا درست کردم سن ام 21 ساله اونجا نوشتم 26 فکر میکردم زیر 25 باشه تایید نمیشه ( چون اسم سایت نی نی سایت بود و گفتم سنم باید به مامان بخوره بعدا دیدم اینجوری نیست )

نظر ک نمیدم چون دختره حاضر جوابه دوست ندارم دعوایی اتفاق بیفته فقط دوست دارم بدونم تو چیزای خاصی هس ...

هرجایی مشورت خواستن نظرت رو بگو. تو سایر مواردم اگه پیشنهادی داشتی بگو و تهش اضافه کن البته خودتون بهتر میدونید، مهم سلیقه و نظر خود شماست. دیگه هم بعدش اصرار نکن به موضوع.

اینجوری هیچ حاشیه ای پیش نمیاد

نه منظورم اينه دقيقا همين كارارو انجام بده واقعا ما به كجا داريم؟سنت هامونو داريم از ياد ميبريم خوا ...

خب فقط زندگیمونو خراب میکنم با کی میخوام لج کنم اونا میخوان باهم خوشبخت شن من دشمنی کنم چی گیر من میاد باز من باهاشون خوب باشم که اونا هم با من خوب میمونن و اینجوری بهتره که

اگه عقد تو محضره و جشن جدا بعدا میگیرین که لباس نمیخای الان با مانتو هستی دیگه یه مانتو محلسی بگیر اگه نداری. به نظر من هر کس یه بار ازدواج میکنه خوبه طلا و محضر و ..  رو خودشون دوتا انتخاب کنن عروس و داماد. تو همه چی آدم باید جانب تعادل رو رعایت کنه حتی تو محبت کردن چون امروز و فردا نیست فقط دیگه هنیشه اون به خونواده شما اضافه میشه به قول مامانم آدم باید یه جوری رفتار کنه که همیشه بتونه اون رویه رو ادامه بده. تزیینات هم اگه خرید عقد میکنید و میبرید کنار وسایل سفره میزارید باید تزیینشون کنید که سبد یا جعبه آماده میتونید کرایه کتید یا خودتون تزیین کنید اگرم خریدها رو میزارید برا روز جشن که اون موقع تزیین میکنید برا محضر فقط میمونه قند و طلایی که میخاید بدیر اگه میخاید تو یه ظرف تژیین شده بزارید و سفره ای که قند میسابن بعضیا روش نگینی و اینا کار میکنن که به نظر من تو عکس و فیلم خیلی معلوم نمیشه

سلام عزیزم یه جبهه خنثی ودوراز هرگونه تنش رو انتخاب کن زیاد قاطی سیاست نشو لباس خوشگل بپوش به خودت برس به مهموناتون برس چه طرف شما وچه طرف عروس خانوم به مهمونای عروس سعی کن بی توجهی نکنی بعد اینکه عقد تموم شد تبریک بگو خیلی باادب ومحترمانه هرچیزی که تومراسم مربوط به شماست سعی کن خوب انجام بدی 

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

چرا هروقت عروس حاضر جوابه طرفش مظلوم و هروقت عروس مظلومه طرفش ظالم؟؟ چرا اخه چرااااااا😢😢

من نمیدونستم حاضر جوابه فکر میکردم خیلی هم مظلومه دوست داشتم باهم مثل خواهر باشیم ( چون خواهر ندارم ) ولی شب خاستگاری داشتم با یکی دیگ حرف میزدم چنان جوابمو داد با خودم گفتم بهتره کلا باهاش کم حرف بزنم که دعوامون نشه یه بار 

اگه عقد تو محضره و جشن جدا بعدا میگیرین که لباس نمیخای الان با مانتو هستی دیگه یه مانتو محلسی بگیر ا ...

الان تو محضر عقد میکنن تو محضر هم باید یه جورایی مراسم مانند باشه؟ یا همین که عاقد روز بله برون میاد خونهه اونموقع فقط باید مراسم مانند باشه؟

خیلی قانون خاصی نداره میشه مادر شما یا مادر عروس بره باهاشون فرقی نداره 

یعنی 1 نفر فقط باید بره؟

بعد ما از کجا بفهمیم اونا دوست دارن خودشون بیان یا مادر من بره؟

الان تو محضر عقد میکنن تو محضر هم باید یه جورایی مراسم مانند باشه؟ یا همین که عاقد روز بله برون میاد ...

عزیزم باید ببینی رسم ورسوم خونواده شماچجوریه ماکه معمولا عقدهامون رو خونه میگیریم وعاقدمیاد خونه ومراسم کنارش ولی خب شماکه میگی قراره خونه هم مراسم بگیرید تومحضریه مراسم ساده بگیرید وخرج اصلی روبزارید مراسمی که خونه هست واسه اون

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️