2777
2789

من با دعوت زن برادرم رفتم خونشون یه شهر دیگه برای کمک اسباب کشی 

فرداش ک تموم شد تازه اومدم استراحت کنم شارژرمو داد دستم گفت بیا الان که داری میری خونه اینو جانزاری🙄😂یعنی برو دیگه 

جالبه خودش اومد 10روز خونم موند یه سفره هم پهن نکرد 😐

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

همیشه مراقبم یه وقت رفتاری نکنم مهمونم معذب شه یا ازم دلخور شه ،انشالله که میزبان خوبی بوده باشم و کسی ازم گلگی نداشته باشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودش دعوت کرد ، خیلی سرد و لوس برخورد کرد.همه اش با توپ و تشر رفتار می کرد چیزی بهش نگفتم ولی واقعا زشت بود.دو سه روز بعد مهمانی زنگ زد عذر خواهی کرد گفت صبحش رفتم دندانپزشکی برای معاینه، یهو دکتر گفته اورژانسی باید لثه ات رو جراحی کنی، حالم اون شب بد بود.ولی من وناراحت شدم کاش بهم زنگ می زد کنسل می کرد نه خودش اذیت بشه نه من

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

زن داداشم چندین بار پیش اومده که رفتیم خونش تازه سرزده هم نبوده از قبل خبر دادیم .وقتی رسیدیم خانم که خودش با تاخیر حدود 10دقیقه از اتاق اومد بیرون .نه خونه مرتب بود و نه چیزی برای پذیرایی آماده کرده بود .بعد حدودا 20دقیقه به داداشم گفت برو برای مهمونات چایی بیار.خب عزیز دلم اگه دل و دماغ دیدن روی خواهر شوهر نداشتی چرا گفتی بیایم که شوهر منم گهگاهی بزنه تو چشمم 

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم

یه بار با دعوت قبلی رفتم خونه عمم

خونشون انقد به هم ریخته بود انگار خبر نداشتن قراره مهمون بیاد

ازوقتی هم نشستم انقدناله کرد ازهمه چیز وغر زد و داد بیداد سرنوه هاش

دیگه نرفتم جز عیددیدنی اونم فقط یک ساعت برای رفع تکلیف

😂😂😂

تو مراسم تولد عمه ی بچه ک فامیلمون میشد تو تالار ظرف میوه ظروف رو هی از جلوی من مامانم بر می داشت اونم بی دلیل 

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

دیگه نرو

ما کلا خونش زیاد نمی‌ریم ،شاید سالی دوبار بشه یه بار عید یه بارم شاید  در طول سال .در طول سال خونه مامانم همو میبینیم .با وجود اینکه با مامانم تو یه ساختمون هستن ولی اصلا جوری رفتار نمیکنم که بگه اگه رو بدم پرو میشه هر روز و هر دفعه میاد

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم

رفته بودیم مسافرت دسته جمعی با خانواده شوهرم 

خونه ی مادر شوهرم اینا تو شهرستان بعد من اون موقع تپل بودم اینا هم خیلی بدشون میاد از چاقی صبح بیدار شده بودیم شوهرمم با پدر شوهرم رفته بودن دنبال کاری 

مادر شوهرم و خواهر شوهرم داشتن می گفتن چاقی خوب نیس ال بل از این صحبتا 

بعد همین حین صبحونه آماده کردن گفتن بیا صبحونه تو آشپزخونه منم چون حس می کردم با منن هی از چاقی میگن کلا معذب می شدم از خوردن گفتم نه مرسی نمی خورم صبحونه یعنی معذب شدم تعارف کردم مادر شوهرم خیلی ریلکس گفت باشه 

رفتن نشستن تو آشپزخونه با خواهر شوهرم صبحونه میل کردن و حتی دیگه کلمه ای نگفتن بیا 

من خیلی ناراحت شدم 😥🥲 گفتم یعنی منم مهمون داشتم اینطوری می کردم ؟ 

آنقدر به طرف اصرار می کردم ک پاشه بیاد 

ی وقت مهمونم گرسنه نمونه

💪