2777
2789
عنوان

روانپزشک خوب در شرق تهران

89 بازدید | 13 پست

پیش روانشناس رفتم و تشخیص اضطراب اجتماعی و افسردگی رو دادن و گفتن برو پیش روانپزشک چون باید دارو مصرف کنی، اگر تو بیمارستان الغدیر یا تهرانپارس یا بیمارستانای شرق و مرکز تهران دکتر خوب میشناسید معرفی کنید، و اینکه بگید تجربتون چطور بوده از مصرف دارو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميشه بگي علايمت چيه

هدف خاصی ندارم برای زندگی و خیلی خودکشی رو تصور میکنم. بعضی اوقات انرژیم زیاده ولی بعضی اوقات انگشتمم نمیتونم تکون بدم، اشتهامم یمقدار کم شده. زود عصبانی میشم و موقع بحث و اینا فقط به خودکشی فکر میکنم.

تو اجتماع هم نمیتونم توانایی هایی که دارم رو به خوبی نشون بدم حتی یه حرف زدن ساده تو جمع برام سخته و ...

اینارو هم باید سعی کنی رو‌ خودت کار کنی بیشتر ارتباط بگیری ،انقد سخت اجتماعی بودن رو، همراش هم میتونی دارو مصرف کنی تا یه مدت 

اینارو هم باید سعی کنی رو‌ خودت کار کنی بیشتر ارتباط بگیری ،انقد سخت اجتماعی بودن رو، همراش هم میتون ...

شما قبلا خودتون دارو مصرف کردید؟ یا اطرافیان؟

از تجربتون اگه چیزی دارید بگید

بله روانشناس هم تایید کردن، حدود ۶ ماه بیشتر میشه که اینطوریم

چیز خاصی نیست با دارو درست میشه نگران نباش ..فقط دکتر روانپزشک الکی نری چون اکثرا واس اینکه پول ویزیت بیشتری بدی هر سری یه پلاستیک قرص برات مینویسن