2777
2789

بچه ها من کلا آدم رودربایستی داری هستیم 

یعنی یه جاهایی برای اینکه کسی ناراحت نشه خودمم رو تو معذوریت قرار میدم

بعد ۲ سال زندگی مشترک 

و سفر رفتن

به این نتیجه رسیدم اخلاق و روحیاتم به سفر دونفره بیشتر میخوره و دوست دارم

منو و مامانم مثل خیلی از مادر دخترا تویه سری مسائل باهم اختلاف نظر داریم که دوبار که رفتیم سفر پیش اومد و یکم دلخور شدم و متأسفانه اخلاق بدی که دارم هم حساسم هم عذاب وجدان میگیرم و مسئله برام بزرگ میشه 

ترجیح من اینه سفر کوتاه باهم بریم غیر مستقیم به مامانمم گفتم

ولی حقیقتا روم نشد بهش مستقیم بگم گفتم حتما ناراحت میشه یا شاید درک نکنه منظورم چیه

خب چند روز پیش میگفت که یه سفر بریم که برای ما جور نشد و بعدش اوضاع اینطوری شد

تا هفته آینده برای آخر هفته ما میخوایم بریم شهرستان 

ته دلم راست میگم بهتون نه جایی تنگ میشه نه اصلا ممکنه اختلاف بوجود بیاد فقط دوست دارم خودمون بریم

اصلا هر وقت اسم سفر میاد من به جای خوشحالی ناراحت میشم میگم الان چیکار کنم نه میتونم بگم نه میتونم نگم‌ممکنه ناراحت بشم

با خواهرم سری قبل مشورت کردم مجرده و کوچکتر از منه 

اخلاق عذاب وجدان منو میدونه میگه خواهر تا کی میخوای برای کسی زندگی کنی چیزی که چارچوب تو هست رو انجام بده به کسی ضرر نمیرسونی هر کی ناراحت شد مشکل‌ خودشه 

ولی نمیتونم خودمو قانع کنم

الان هفته آینده موقعش شد باید بگم

نمیشه نگفت ولی میگم تعارف هم نکنم زشته نمیدونم چه کنم گرفتار شدم شوهرم میگه بگو مشکلی نداره 

اصلا خداروشکر با خانواده ام خوبه 

فقط میترسم باز بینمون ناراحتی پیش بیاد آرامش بهم بخوره 

اصلاً نفهمیدم چی گفتی حقیقتش!!!

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید این‌مسئله از نظر شما بی اهمیت باشه

ولی واسه کسی هم وسواس فکری داره

هم حساس و زودرنج و به فکر راضی نگه داشتن از خودشه 

خیلی سخته

خواهرم میگه با اینکه مشغلت زیاده نمی‌دونم چطور این فکرا میاد سراغت

ولی من همیشه و همه لحظه درحال نقد و سرزنش خودمم

صمیمی هاتون کم کنید باخانواده تون تا حد مرز قرار بگیره تا به درک متاهلی تون برسن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خیلی گنگ گفتی!!!فکر کنم منظورت اینه دلت میخواد فقط دوتایی با شوهرت بریخب دیگه ناراحتی نداره رک و پوس ...

واقعا فکر کردم خیلی واضح گفتم😂

توضیح اضافات دادم 

نمیتونم تعارف کنم

صمیمی هاتون کم کنید باخانواده تون تا حد مرز قرار بگیره تا به درک متاهلی تون برسن

خیلی حد و مرز داریم

اصلا از زندگی خصوصیم اطلاع ندارن هیچی

نه قهر نه بحث نه خوشحالی

ولی بحث سفر برای من سخته 

یا همون بحث تعارف نکردن

خیلی حد و مرز داریماصلا از زندگی خصوصیم اطلاع ندارن هیچینه قهر نه بحث نه خوشحالیولی بحث سفر برای من ...

حد مرز کلی نه حر مرز هیچی نگفتن از زندگیت براشون 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خیلی مطالعه‌ میکنم تلاش می‌کنم فقط واسه مدت زمان کوتاهی میتونم کنترل کنم

روان درمانگر میخواد. الکی خودتو خسته نکن مطالعه ی تنها فایده نداره فقط مغزت خسته میشه و از درون بیشتر کلنجار میری. نیاز به کمک از بیرون هست و حتی ریشه اضطراب هم ممکنه داشته باشی که دارودرمانی نیازه.

من باشم مستقیم میگم

برای من خیلی وحشتناکه 

چون با این اخلاق متاسفانه بزرگ شده

چطوری میگی 

فکرکن مامانت ناراحت بشه چی؟

البته من باهاش یه سری حرف زدم برای کمک به خودمم که ببینم چیزی که تو ذهن من میاد حقیقت داره یانه 

گفت خب تو اومدی گفتی ما میخوایم بریم نه چرا ناراحت بشیم

ولی باز خودم قانع نمیشم

ذهن قضاوت گری دارم ممکنه رفتاری نشون بده اصلا معنی نداشته باشه ها من ربط بدم به این موضوع 

واقعا فکر کردم خیلی واضح گفتم😂توضیح اضافات دادم نمیتونم تعارف کنم

چرا باید تعارف کنی وقتی قصد همسفری باهاشون رو نداری

فکر کنم از این مادرای کنترل گر داری که بهت عذاب وجدان میده احساس میکنی اگر بهشون نگی کار اشتباهی کردی!!!!

در صورتی که اگر مادری عقل داشته باشه خودشو قاطی سفر دو نفره نمیکنه

منم سالها همین بودم الان دیگه یاد گرفتم حد و مرز بزارم و الکی عذاب وجدان نداشته باشم

شما هم باید از یه جا شروع کنی 

خیلی راحت بگو ما دوتایی داریم هفته دیگه میریم سفر😄😍