2777
2789
عنوان

🖤کتک خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 54 پست
پیشش مگه میتونم گوشی دست بزنمگوشیمو میگیره و پس نمیدهخودشم یهویی میاد یا یهویی میرهنمیتونم قبلش آماد ...

سرکارم نمیره یعنی؟؟؟

خب برو دستشویی گوشیتم یواشکی ببر بزار رو حالت ظبط بیا بیرون منتظر باش بالاخره چیزی میگه اگه نگفت دوباره بعد از یه ساعت برو دستشویی صدای قبلی رو پاک کن به همون روال ادامه بده بالاخره یه آتویی دستت میده اگه اینم نمیتونی یه دستگاه ضبط صوت بگیر(حالا اگه تونستی تنها بری بیرون اگرم نه آنلاین سفارش بده بعد اگه پرسید چیه بگو پخش کننده موزیکه)

🎀Love is a million things🎀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبار تحریکش کن حرفاشو دوباره بزنه این با ماشین میزنمت و فلان حرفاشو ظبط کن یا مخفیانه فیلم بگیر و دف ...

میدونی 

یه بار پیش عمو و زنعموش منو در حد چی داشت کتک میزد

اون بیچاره اومدن دست و پای اینو گرفتن

زنعموش کلی بهم رسید

اونم همش نصیحت کرد

وقتی اومدم خونه بابام بهشون گفتم

بابام زنگ زد به عموش

عموش گفت نه این اتفاق نیوفتاده

زنعموش هم اینطوری به مامانم گفت

حرفه ای در دروغگویی و کلاهبرداری

ببین منم یکسال و خورده ای مث تو بودم . بخدا تنها راهش سلیطه گریع . من بار اخر با یه کاسه انقد کوبیدم ...

شانس با شما یار بوده که جانتون رو از دست ندادید... اتفاق در یک لحظه رخ میده  یک ضربه به گیجگاه یا شکستگی گردن براحتی انسان رو از پا درمیاره

چسب زخما بعد از خوب شدن زخم دور انداخته میشن...‌‌(درباره ی چسب زخم حرف نمی زنم)

ببخشیدا ولی دستش بشکنه. 

بهش بگین کیو میخواد فریب بده پزشک قانونی و دکتر و قاضی و آدما رو. ولی خدا که نمیشه فریب داد. خدا با اینکه خیلی مهربونه ولی بدترین انتقام گیرنده است. همسرتون اگه تو رفتارهایش تجدید نظر نکنه، عاقبت خیلی بدی داره. 

ای عوضی... باید هرجور شده از دستش خلاص بشی و طلاقت رو بگیری من خودم کار آموز قضاوتم هر سوالی داشتی ی ...

متشکرم ازت

من تاحالا از دستش چند بار خودکشی کردم

و افسردگی دارم

این چه تاثیری روی طلاق داره؟

برای من توی دادگاه به نفعم نیست؟

و من 18 ساله و و ساده

اونم 25 سالشه و در جامعه 

خیلی از من بیشتر میدونه

حتی دادگاه نرفته همش منو محکوم میکنه

میگه تقصیر خودته

دیروزم نوشتی نامزدت الان نامزدی یا شوهر داری؟ چرا با احساسات مردم بازی میکنی راستشو بگو

میدونی

ما دوسالی میشه عقد کردیم

اما هنوز عروسی نکردیم

مثل زن و شوهر هستیم رابطه داشتم

پسره خونه هم داره و وسیله هاش تو خونه هست مثل خونه مجردی

هر وقت دلش هرکاری بخواد انجام میده

سرکارم نمیره یعنی؟؟؟خب برو دستشویی گوشیتم یواشکی ببر بزار رو حالت ظبط بیا بیرون منتظر باش بالاخره چی ...

متشکرم 

چشم

میگردم تو دیجیکالا ببینم دستگاه شنود هست

یا یه فیلمبردار مخفی