2777
2789
عنوان

🖤کتک خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 54 پست
متشکرم ازتمن تاحالا از دستش چند بار خودکشی کردمو افسردگی دارماین چه تاثیری روی طلاق داره؟برای من توی ...

عزیزم،

در مورد شرایطی که گفتی، بهتره حتماً مدارک پزشکی مربوط به افسردگی یا اقدام به خودکشی رو جمع‌آوری کنی، مثل گواهی روان‌پزشک یا پرونده درمانی.

این مدارک می‌تونن در دادگاه به عنوان دلیل برای اثبات عُسر و حرج استفاده بشن.

اگر اختلاف سن و تجربه بین شما وجود داشته و باعث نابرابری در رابطه شده، حتماً این موضوع رو هم با یک  وکیل خوب  مطرح کن.

بهتره با یک وکیل خانواده یا دفتر معاضدت قضایی مشورت کنی 

همه مدارک و پیام‌های مربوط به فشار روانی یا تحقیر رو هم نگه‌دار.

موفق باشی.

اگ بازم سوالی داری بگو

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم،در مورد شرایطی که گفتی، بهتره حتماً مدارک پزشکی مربوط به افسردگی یا اقدام به خودکشی رو جمع‌آور ...

وقتی خودکشی کردم

پسره گفت به من ربطی نداره

این تو خونه باباشه

به خاطر حرفای مادرش خودکشی کرده

واقعاً دلیل محکم

شاید برا خودم بود

اما برای بقیه نه

من طرز حرف زدنمو هم بلد نیستم

اونم همش حیله گر و دروغگو

آدمو کیش و مات میکنه

شنبه صبح می‌خوام بی سر و صدا برم بهزیستی

پناهنده

یه بار خواستم برم بانک

بابام نزاشت

منو هل داد خوردم به پله ها

از اون به بعد بدتر ناامید شدم

حق ندارم هیچ جا به تنهایی برم

وقتی خودکشی کردمپسره گفت به من ربطی ندارهاین تو خونه باباشهبه خاطر حرفای مادرش خودکشی کردهواقعاً دلی ...

اشتباه کردی از همون اول ک بی زبون بودی و از خودت دفاع نکردی،از حالا ب بعد اصلا مظلوم بازی در نیار و راهکارهایی ک بچه ها دادن رو منطقی ترین هاشون رو سعی کن ب کار بگیری و از راه قانون وارد بشی،زور اون بیشتر از توعه ولی بیشتر از قانون ک نیست،حتما هم وکیل خوب بگیر 

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

خیلی ساده ای که فک میکنی بعد ازدواج بهتر میشه. صدبرابر بدترم میشه. اگه آیندت برات مهمه ازش طلاق بگیر. اینکه دختر نیستی هم مهم نيست. هر وقتم زدت مثل اسکلا نگاه نکن توام بزن. تو جای حساسش بزن که دردش بیاد