2777
2789
عنوان

🖤کتک خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 54 پست
اون موقع بدتر میزنهاون صد و ده کیلومن شست کیلویا بار کم مونده بود دستمو بشکنهحتی با اینکه دوماه ازش ...

منم شرایطم مثل تو بود خانواده م نمیذاشتن شکایت کنم 

ولی رفتم یواشکی شکایت کردم 

الانم بعضی وقتا کتکش میزنم که پررو نشه 

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار که تهدیدت کرد صداشو ظبط کن بعد ازش شکایت کن هم طلاقتو بگیر هم حکم محافظتی بهت میدن دیگه نمیتو ...

پیشش مگه میتونم گوشی دست بزنم

گوشیمو میگیره و پس نمیده

خودشم یهویی میاد 

یا یهویی میره

نمیتونم قبلش آماده بشم

یه بار ساعت 6 میاد

یه بار 8

هر دفعه معلوم نیست کجای خونه میاد

یا کدوم اتاق یا کجای حال

...

یه روز که مطمئنی اصلا نمیاد برو پزشکی قانونی نامه بگیر برای کبودی ها و جای ضرب و شتم اونا متوجه میشن قشنگ، ببر برای قاضی. بعدش هم بگو امنیت جانی نداری و نمیخوای برگردی خونه.معرفیت میکنن کمیته امداد، برای اون عوضی هم احضاریه میفرستن
طلاقت رو کامل میگیری و خلاص

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

دلیل خاصشو نمیدونمهمش زود عصبانی میشهحتی از دست پدر و مادر و عمو و ایناش هم ناراحت بشهمیاد سر من خال ...

روانیه پس 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

من شوهرم دست درازی کرد زدمش تا آخرین نفس امبعد اون ترسیدگفتم بهم دست دراز کنی انقدر داد میزنم همه هم ...

من خواستم جیغ و داد بزنم

البته تو خیابون تو ماشین میزد

یدونه زد تو دهنم

از زبونم خون اومد

منم بزنمش دستمو میگیره در حد مرگ فشار میده

یعنی فکر میکنم کم میمونه بترکه

یا  میپیچونتش

دلیل خاصشو نمیدونمهمش زود عصبانی میشهحتی از دست پدر و مادر و عمو و ایناش هم ناراحت بشهمیاد سر من خال ...

طرف مشخصا بیمار هست، شما بزنی بدتر میزنه و خطر جانی کاملا محتمل هست. چاره ای جز اقدام قانونی ندارید. بنطرم ابتدا با یک وکیل خوب مشورت کنید 

چسب زخما بعد از خوب شدن زخم دور انداخته میشن...‌‌(درباره ی چسب زخم حرف نمی زنم)

ببین منم یکسال و خورده ای مث تو بودم . بخدا تنها راهش سلیطه گریع . من بار اخر با یه کاسه انقد کوبیدم تو سرش همزمانم ک موهامو گرفته بود چهار تا انگشتشو یهو گاز گرفتم کبود شد از درد ما ک از پس این نره غولا برنمیایم ک مشت و لگد بزنیم حداقل موهاشو بکش گازش بگیر . من رفتم تو کوچه شیشه های ماشینشم شکستم . بعدم قهر کن برو خونه بابات الکی هم ک شده یه شکایت کن ازش حتی زده باشه تو سرتم برو بگو این کارو میکنه قانونو الکی نگیر 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

ای عوضی... باید هرجور شده از دستش خلاص بشی و طلاقت رو بگیری من خودم کار آموز قضاوتم هر سوالی داشتی یا کمکی خواستی میتونی روی من حساب کنی

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

یه روز که مطمئنی اصلا نمیاد برو پزشکی قانونی نامه بگیر برای کبودی ها و جای ضرب و شتم اونا متوجه میشن ...

دیگه از اون اتفاق طوری نمیزنه که بدنم کبود بشه

یا جای مدرکی بمونه

درد هاش فقط میرم تو جون من

دوبار صداشو تابحال تونستم ضبط کنم

خیلی باهوشه حرف هاشو همش با نیش و کنایه میزنه

حتی یکیشو گوش میکردم

توی اون به من می‌گفت کاش بمب رو بندازم تو سر تو بمیری