2777
2789
عنوان

هنوز دوسش دارم یعنی❓️

51 بازدید | 2 پست

من ۴ سال پیش از یکی خوشم اومد فامیلمون بود اونم یجورایی بود با من میتونستم بفهمم یه احساسی دارهردر ضمن ۱۲ سال ازم بزرگتره

بعد بهش پیام میدادم ناشناس دوسال پیش بعد چند وقت خودمو معرفی کردم گفت همسن باباتم و تو بچه ای و فلان

من خیلی دوسش داشتم اونقدری که نمیدیدمش گریه میکردم بعد اون سعی کردم دیگه جلوش افتابی نشم و فراموشش کرده بودم

پارسال یهو بهم پیام داد گفت میخوام ازت خواستگاری کنم من سنی ازم گذشته باید ازدواج کنم تا دیر نشده من همونطور که گفتم فراموشش کرده بودم پس بلاکش کردم

و قبلش گفتم دیوونه شدی و زده به سرت و فلان بعد اون اتفاق چند باری دیدمش سعی میکرد بهش نگاه کنم من نگاهمو میدزدیدم ازش

الان که یکسال ازون ماجرا گذشته عکسشو دیدم اتفاقی و چند شبه بهش فکر میکنم نمیخوام دیگه دوسش داشته باشم چیکار کنم؟🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.