2777
2789
عنوان

باردارم و همش حالم بده

135 بازدید | 16 پست

خانم ها من باردارم

برادرم نامزده

نه زن داداشم نه خواهرشوهرام هیچ کدوم بهم تبریک نگفتن بارداریمو، کاملا بدون دلیل

از اون طرف مادرم مریضه و اصلا نمیتونه بیاد پیشم بمونه بعد زایمان، خواهرمم میگه نمیام

من کاملا تنهام

خانواده شوهرمم مخصوصا مادرشوهرم مدام منت میذاره میگه مامانت و خواهرت کجان

اینکارارو سر بچه اولم همش انجام میداد

واقعا خالم بده از بی کسیم

چیکار کنم آخه من

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوووووووتازایمان حال بدی روهمه دارن اگه استراحت مطلق نیستی نگران نباش نیازی به کسی نیست

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

کوووووووتازایمان حال بدی روهمه دارن اگه استراحت مطلق نیستی نگران نباش نیازی به کسی نیست

برای بعد زایمان منظورمه

مدام خونمون فک و فامیل شوهرم برای تبریک میان

همش میگن مامانت کو

مامانم مریضه خیلی مریض اونا اصلا نمیفهمن

بچه ی دومته انقدر حساس نباش کاریه ک شده ،قبلا تجربه داشتی میتونی تنهایی از پسش بربیای بگو همسرت کمکت که بعد زایمان ،جواب مادر شوهرم همون اول میدادی بگو بچه دومه قرار نیست هر وقت من باردار میشم خانوادم درگیر باشن ک خودم تنها راحترم

برای بعد زایمان منظورمهمدام خونمون فک و فامیل شوهرم برای تبریک میانهمش میگن مامانت کومامانم مریضه خی ...

بگوشوهرت پرستاربگیره یاخودش مرخصی بگیره یااعلام کن تا۱۰روزکسی نیادکه حداقل خودت یکم سرپابشی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

چی رو تبریک بگن ؟ مبارک باشه که تخمک تو اسپرم شوهر رو پذیرفت؟ حال کردنتون روی تخت نتیجه بخش بود؟ تول ...

نه عزیزم بحث اینا نیست اصلا

شما کلا بد متوجه شدید

اخه مادر من به زن داداشم نگفته بود، بعد زنگ زد بهش گفت

زنداداشم میگه چرا همون روز اول به من نگفتی فلانی بارداره

ناراحت شده مثلا، بخاطر این تبریک نگفته

بعدم خواهرشوهرام چطور من براشون خودمو هلاک کردم از خوشحالی

واقعا هم خوشحال شدم و بهشون تبریک گفتم

آدم از اتفاقات خوب خوشحال میشه دیگه

از کسی انتظار نمیشه داشت که ول کن حرف مادرشوهر تو منم باردارم کی به من تبریک گفته مهم نیست برام خاله ...

وای خدا

چرا من اینطور نبودم پس

من بهشون کوچیک ترین چیزارو تبریک میگم 

بگوشوهرت پرستاربگیره یاخودش مرخصی بگیره یااعلام کن تا۱۰روزکسی نیادکه حداقل خودت یکم سرپابشی

اتفاقا اینا همون ده روز اول میان

رسم های بیخودی دارن که حد نداره

همشون شام و ناهار میان

خودمم نظرمه پرستار بگیرم ولی مادرم میگه زشته 

میگم خب تنهام کی باشه کنارم پس

خودمم نظرمه پرستار بگیرم ولی مادرم میگه زشته میگم خب تنهام کی باشه کنارم پس

پرستاربگیر