2777
2789
عنوان

داروگیاهی که مصرف کردم و همین ماه باردار شدم 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 21 پست
اره هزار بود هفته ی چهارم

منم همون هفته سوم یا چهارمم ولی بتا رو ۱۰۰ زده .. امیدوارم که مشکلی نباشه .. خدا برات حفظ کنه نی نی تو دلتو عزیزدلم ❤️🙏🏻

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه عزیزم🌹برای من هم دعا کن ان شالله زود مامان بشم. تا دیروز خیلی امیدوار بودم ولی متاسفانه ...

ممنون فلفلی جون .. انشالله زوده زود مادر میشی من دلم روشنه .. منم یک سال تمام هی غصه خوردم ولی این ماه و سعی کردم بیخیال باشم و اونایی که نوشتمو استفاده کردم .. توام استفاده کن گلم امیدوارم که جواب بگیری و بیای خبر بارداریتو بدی❤️🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوما هرچی خواستید کم و زیاد کنید مورد نداره ولی اون داروگیاهی ها رو حتما و سرموقع استفاده کنید .. و موقع ظرف شستن حتما حتماپیشبند ببندید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40