2777
2789

؟؟

به نظرتون تا چه حد میشه اصلاحشون کرد؟

من یه سری اخلاق ها و عادات بدی دارم حس میکنم ازژنمه 

نظر شما چیه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اخلاق ها و ... در محیط های خاص خودشون رو نشون میدن. روی محیطی که برای خودت ایجاد می‌کنی حساس باش و سبک زندگی درستی داشته باش.

پیش روانشناس برم تا بهت تکنیک آموزش بده

ممنون میشم لایک نکنید و آقایون هم در خواست دوستی ندن🪳🌷

مثلا عادات وسواسی فکری،اختلالات شخصیتی و ..چی؟

بایه روانپزشک قابل کنترله بعضی بیماریهای روانی ارثیه ولی بیشتریابرمیگرده به تربیتمون

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بایه روانپزشک قابل کنترله بعضی بیماریهای روانی ارثیه ولی بیشتریابرمیگرده به تربیتمون

من درگیر یه سری اختلالات هستم شرایط رفتن پیش روانپزشک و روانشناسو ندارم و از طرفی حس میکنم به ژنمم برمیگرده..

نمیدونم چیکار کنم

به نظرت میشه تغییرش داد؟

تو فقط بهتره در شرایطی قرار نگیری که اون ژن ها فعال بشن. 

همین. البته قرار هم گرفتی باید خودتو کنترل کنی 

من به بحث اختیار و اراده هم خیلی باور دارم 

یعنی اگه یکی یه کار زشتی یا رفتار بدی در برابرم انجام بده ، بعد بگه دست خودم نبودو ما کلا خانوادگی اینطوری هستیم و ....

دکمه ش رو فورا میزنم. چون اگه دست تو نیس پس دست کیه ؟!  همه ی ما ژن های خوب و بد به ارث بردیم.

ممنون میشم لایک نکنید و آقایون هم در خواست دوستی ندن🪳🌷