2777
2789
عنوان

دوستان دوباره ببینید خواهرم چی گف🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 21 پست
تلگراند و اینا ندارم

عه. حله. ببین منم کاملا درکت میکنم ولی فهمیدم ک تنها راه اینه دانشگاه بریم و از بعد اون تلاش کنیم خودمون زندگیمون رو بسازیم. فک نکن اگه رفتی پیرا پزشکی ها فقط ب همون خلاصه میشه بعد اونم راه های زیادی جلو روته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا نمیتونم ...خیلی بهش فکر کردم این مدت دختری نیستم ک احساساتی تصمیم بگیرم یا بگم فقط پزشکی فقط دن ...

کاکو. نششششین 

ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...

در خواست میدی ایدی تلگرامتو بده با هم حرف بزنیم یکم سبک شیم😭😭 منم دقیقا مث تو ام رتبم ۱۵ هزار اینا ...

بابا شماها پول دارین هرجا میخواین برین بتونین پس برررین 

انگاری وسواس گرفتین رو رشته های تاپ.

یکیو حساب کنید پول دولتیم نداشته باشه و با ک.ن پاره و فشاری از مشکلات و عدم سلامت روان هیچ قبری نتونه بره و تو خونم روز به روز حالش بدتر شه😂😂👍🏻

عه. حله. ببین منم کاملا درکت میکنم ولی فهمیدم ک تنها راه اینه دانشگاه بریم و از بعد اون تلاش کنیم خو ...

اسی من تل دارم خواستی بیا میحرفیک

بابا شماها پول دارین هرجا میخواین برین بتونین پس برررین انگاری وسواس گرفتین رو رشته های تاپ.یکیو حسا ...

ی چیزی هس میگن کسی ک پول نداره فک میکنه با پول همه مشکلات حل میشه. کسی هم ک پول داره همیشه فکر میکنه ببین من چ بدبختیم ک با پول هم مشکلام حل نمیشه😅 والا ما از قشر متوسط جامعه ایم همچین هم تا همیشه خانواده پشتم نیس