بخدا خسته شدم. امروز مامانم اینا فک کردن کارنامه های نهایی رو زدن یواشکی گفتن ی کار فوری بیرون دارن رفتن ب من نگفتن چیه. یهو بابام سر ناهار زنگ زده ی کد رو گوشیت میاد من فهمیدم برا چیه از استرس وسط غذا معلم داغون شد بخدا. بعد ی دعوا کردم گفتم اقا با ۲۰ سال سن چرا مث بچه ها باهام رفتار میکنید همیشه یواشکی کارارو میکنید؟! ادامش رو میگم نرید لطفا پیام بزارید لایک کنم بیاید
عه. حله. ببین منم کاملا درکت میکنم ولی فهمیدم ک تنها راه اینه دانشگاه بریم و از بعد اون تلاش کنیم خودمون زندگیمون رو بسازیم. فک نکن اگه رفتی پیرا پزشکی ها فقط ب همون خلاصه میشه بعد اونم راه های زیادی جلو روته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بابا شماها پول دارین هرجا میخواین برین بتونین پس برررین انگاری وسواس گرفتین رو رشته های تاپ.یکیو حسا ...
ی چیزی هس میگن کسی ک پول نداره فک میکنه با پول همه مشکلات حل میشه. کسی هم ک پول داره همیشه فکر میکنه ببین من چ بدبختیم ک با پول هم مشکلام حل نمیشه😅 والا ما از قشر متوسط جامعه ایم همچین هم تا همیشه خانواده پشتم نیس