بخدا خسته شدم. امروز مامانم اینا فک کردن کارنامه های نهایی رو زدن یواشکی گفتن ی کار فوری بیرون دارن رفتن ب من نگفتن چیه. یهو بابام سر ناهار زنگ زده ی کد رو گوشیت میاد من فهمیدم برا چیه از استرس وسط غذا معلم داغون شد بخدا. بعد ی دعوا کردم گفتم اقا با ۲۰ سال سن چرا مث بچه ها باهام رفتار میکنید همیشه یواشکی کارارو میکنید؟! ادامش رو میگم نرید لطفا پیام بزارید لایک کنم بیاید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببینید من سه ساله کنکور میدم خانواده چون همه اطرافیان پزشک شدن میخوان منم حتما پزشک شم وگرنه پیششون ب درد نخورم🤗 خلاصه منم امسال آنچنان خوب ندادم دوباره. خلاصه خواهرم اومد بهم گف تو چرا با اونا دعوا میکنی این همه خرج کلاسات کردن من بودم هیچی نمیگفتم تو خیلی پررو و خودخواهی😔 بخدا کسی اندازه من این وسط زجر نمیشه اخرش هم من مقصرم😔😭
تاپیک تورهم من خوندمامساللا دیگههههه فراررررر کن و بررووووو با همون رتبه ایم که گفتی دولتی میاریفقط ...
بخدا نمیتونم ...خیلی بهش فکر کردم این مدت دختری نیستم ک احساساتی تصمیم بگیرم یا بگم فقط پزشکی فقط دندون پزشکی نه واقعا علاقه ندارم به پیرا و اینکه میدونم پتانسیل شو دارم اگر برم دانشگاه عمرا بذارن ترم ۲ انصراف بدم موندم از واکنش شون مثل چی میترسم