2777
2789
عزیزم زوده ها شاید ورمه منم ۷ ماهه عمل کردم یه ور بینیم ورم داره استخونش انگاری بینبم کجه🫤

ورم نوک بینی تا اون موقع میمونه ولی استخوان نه

من بینیمم استخوانی بود بیشتر ورمش رفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم چندبارم بهش گفتم میگه بینیت خیلی انحراف داشت از این بهتر نمیشد

بینی گوشتی که نبوده گوشت برمیگرده

استخون که برنمیگرده

آنقدر راحت ازش نگذر 

برو پیش یه دکتر دیگه نشون بده 

احتمال زیاد دکتر کارش درست نبوده

بینی گوشتی که نبوده گوشت برمیگردهاستخون که برنمیگردهآنقدر راحت ازش نگذر برو پیش یه دکتر دیگه نشون بد ...

باید همین کارو کنم😔😔😔برم چندتا دکتر دیگه

متاسفانه هزینه ها همه بالاست

همه از صدو پنجاه به بالا میخوان

ورم نوک بینی تا اون موقع میمونه ولی استخوان نهمن بینیمم استخوانی بود بیشتر ورمش رفته

ولی برامن استخونش ورم داره اوایل خیلی زیاد بود الان کمتر شده دکترم گف ورمه تا یسال کامل میره

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

باید همین کارو کنم😔😔😔برم چندتا دکتر دیگهمتاسفانه هزینه ها همه بالاستهمه از صدو پنجاه به بالا میخو ...

اگه دکتر درست انجام نداده باشه 

فک کنم بتونی ازش شکایت کنی

هزینه ترمیمو یا خوش باید بده یا خودش باید دوباره عمل کنه بدون هزینه ای عزیزم

استخون ورم نداره گلپوست و بافته که ورم میکنه

اره منظورم همونجاییه که استخون هس روی اونه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

اگه دکتر درست انجام نداده باشه فک کنم بتونی ازش شکایت کنیهزینه ترمیمو یا خوش باید بده یا خودش باید د ...

چیزی توی شکایت هست؟؟؟

دیگه ب کار این دکتره اطمینان ندارم میتونم هزینمو بگیرم ازش؟؟؟یا حداقل نصفشو